Foto: Norske Trevarer

Fritzøe Engros og Norske Trevarer inngår treårig samarbeidsavtale

Under De Norske Trevaredagene i Bergen denne uken inngår Fritzøe Engros AS og Norske Trevarer et samarbeid over tre år.

- Samarbeidet skal innebære gjensidig utvikling, deling av kunnskap og muligheter i et marked som viser stor appetitt på treet i arkitektur, design og miljø, heter det i en pressemelding fra aktørene. Medlemmene i Norske Trevarer omsetter for cirka 8,3 milliarder norske kroner, har 4.500 medarbeidere og mer enn 400 lærlinger

- Med sine lange tradisjoner og sterke posisjon i markedet vil Fritzøe Engros AS og dets ledelse bli en svært viktig samarbeidspartner i vår strategi. Vi skal styrke vår posisjon som trearbeidende industri med gode verdier, stolte håndverkere og et bærekraftig eierskap også til treet som materiale, sier Ole Olsen, styreleder i Norske Trevarer i meldingen.

- Fritzøe Engros AS har vært leverandør til trevaremarkedet i Norge i mange år. Når det inviteres til nye ideer, mer innovasjon og økt synlighet i markedet, synes vi dette er svært interessant å få delta i og at vi sammen skal utvikle dette sporet over en lengre periode. Norske bedrifter i dette segmentet har en spennende fremtid foran seg, og er nok et mye viktigere bidrag i arbeidet med et bærekraftig miljø enn de er kjent for, sier administrerende direktør i Fritzøe Engros AS, Espen Randsted.

Under Trevaredagene i Bergen 29. og 30. januar signerer partene en avtale som strekker seg over tre år.