Fremtidens Arbeidsleder - Velkommen inn

JM konsernet er en av Nordens ledende boligutviklere. Virksomheten fokuserer på nybygg med attraktiv beliggenhet i ekspansive storbyområder og universitetsbyer i Norge, Sverige og Finland. Konsernet har en omsetning på ca 14 milliarder SEK og har ca 2300 medarbeidere. Virksomheten i Norge drives gjennom JM Norge AS, som er en av Norges største boligutviklere med virksomhet i Oslo-området, Buskerud, Vestfold, Telemark, Rogaland og Bergen. I tillegg til utvikling av boliger i egenregi har JM både i Sverige og Norge en betydelig entreprenørvirksomhet for eksterne oppdragsgivere. I Norge drives denne virksomheten av Region Entreprenør og har en årlig omsetning på ca. 450 millioner NOK

FirmaJM Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist15.03.2017

Fremtidens arbeidsleder - velkommen inn til en spennende karriere!

Vær med og bygg morgendagens samfunn med JM. Nå åpner vi døren for deg som kommer direkte fra studiene, og som vil vokse inn i en utviklende lederrolle som arbeidsleder. Hos oss blir du sett og lagt merke til - ganske enkelt en kultur å trives i.

I denne rollen får du en individuell introduksjons- og utviklingsplan på grunnlag av hvilken erfaring og utdanningsbakgrunn du har. Du begynner som prosjektingeniør og arbeider sammen med erfarne kollegaer, noe som gir deg mulighet til gradvis å vokse i stillingen og ta ansvar.

VI TILBYR

Vi i JM har et langsiktig kvalitetsfokus, og vi har bransjens mest fornøyde kunder tredje året på rad, et mål vi hele tiden streber etter. Vi bidrar til å skape velfungerende samfunn for dagens og morgendagens mennesker - det vi bygger i dag, skal stå i minst 100 år og som samfunnsbygger tar vi både økonomisk, sosialt, etisk og miljømessig ansvar.

Stadige forbedring og effektivisering av vårt arbeid og våre kundeløsninger er en del av hverdagen vår, med en strukturert arbeidsmåte som er unik i bransjen. Selv om vi allerede har kommet langt, har vi flere spennende utfordringer foran oss, for eksempel jobber vi for å bli digital leder i bransjen.

Vi har en fortrolig og ydmyk holdning, og JM er en åpen organisasjon med mange utviklingsmuligheter, karriereveier og spennende utfordringer.

ARBEIDSOPPGAVER

I rollen som prosjektingeniør hører du til i en region og inngår i arbeidsledelsen ute på et av prosjektene våre. Du lærer å planlegge og lede arbeidet for arbeidslaget og eventuelle underentreprenører.

Hos oss blir du en viktig del i det pågående utviklingsarbeidet av produksjonsprosessen vår.

KVALIFIKASJONER

Vi søker deg som har ingeniørutdanning eller tilsvarende Har du erfaring fra byggeproduksjon, gjerne fra nyproduksjon, er det en fordel. Førerkort klasse B er ønskelig

For å lykkes i rollen, tror vi at du er dyktig til å kommunisere, at du har sosial kompetanse og lett for å knytte kontakter. Du uttrykker deg godt muntlig og skriftlig, arbeider strukturert og trives med å arbeide mot tydelige mål.

For oss er det en selvfølge at du deler kjerneverdiene våre: kvalitet, pålitelighet, langsiktighet, engasjement, lydhørhet og stilfølelse.

KONTAKT

I denne rekrutteringen samarbeider vi med Academic Search International. Hvis du har spørsmål om rekrutteringsprosessen, er du velkommen til å kontakte Sara Bartholdsson på telefonnummer 00 46 70-165 31 92 eller på e-post sara.bartholdsson@academicsearch.se

Mer informasjon om oss finner du på: www.jm.no/velkommeninn

Velkommen inn!

Vis flere stillinger: