Lasse Skjelbred (t.v.) og Frank Johannessen i Conceptor Bolig.

Frank Johannessen blir prosjektleder i Conceptor Bolig

Frank Johannessen, som har vært prosjektleder for bygge- og utviklingsprosjekter i Norge og internasjonalt i Jotun-konsernet med hovedkontor i Sandefjord, går til Conceptor Bolig hvor han blir prosjektleder med fokus på boligprosjekter i Telemark, Vestfold og Buskerud. 

Frank Johannessen er utdannet bygningsingeniør fra Sofienberg Tekniske Fagskole i Oslo i 1985 og har blant annet vært prosjektleder for noen av Jotun konsernets mange fabrikk, kontorbygg- og lager/servicebygg-prosjekter i Norge, Korea og Kina. 

Før han kom til Jotun jobbet han i blant andre Tovoll ByggConsult som selvstendig konsulent med Jotun konsernet som oppdragsgiver. Videre var han eier og driver av byggmester/entreprenør selskapet Alf Larsen AS, samt for H. Carlsen AS. Han har også erfaring fra Veidekke og Mesterhus.

– Vår strategi er å ha svært erfarne prosjektledere på våre bolig- og utviklingsprosjekter. Gjennom ansettelsen av Frank Johannessen har vi sikret oss en kollega som har solid erfaring og mange års kunnskap fra små og store byggeprosjekter i inn- og utland, sier Lasse Skjelbred som er administrerende direktør for Conceptor Bolig AS.

– Jeg har allerede startet i stillingen og har vært på befaringer på de spennende beliggenhetene og prosjektene vi er i gang med. Videre har jeg sett på flere prosjekter vi er i forhandlinger om i Telemark, Vestfold og Buskerud, sier Frank Johannessen. Han blir blant annet prosjektleder for Horten Havneby prosjektet hvor 51 leiligheter er under bygging. 

Conceptor Bolig bygger leiligheter og boliger i det indre InterCity-området og har cirka 2.500 leiligheter under utvikling.