Forskalingssnekker m/fagbrev

Rett Bemanning er en av Nordens største bemanning- og rekrutterings byråer. Rett Bemannings kjernevirksomhet er personalutvelgelse til faste stillinger, og formidling av vikarer til næringsliv og offentlig virksomhet. Selskapet er et landsdekkende nettverk av selvstendige bemanningsbyråer, drevet av engasjerte lokalt eide kontorer og partnere. Rett Bemanning ble etablert i 2003, og har i dag 25 avdelingskontorer i Norge, i tillegg til kontorer i Danmark og Sverige under navnet StaffUp. Rett Bemanning og StaffUp er sammen et av de raskest voksende byråene i Norden.

FirmaRett Bemanning
FylkeØstfold
StedFredrikstad
Søknadsfristsnarest

Rutinert Forskalingssnekker m/fagbrev eller lengre erfaring i yrket søkes til meget attraktiv arbeidsgiver og storkunde. Det er ønskelig med snarlig tiltredelse, derfor vil søknader fortløpende bli håndtert og aktuelle personer vil raskt bli kontaktet for en uforpliktende prat. Vi ser etter deg som er kunnskapsrike innen faget, løsningsorienterte, selvstendig og effektivt. Det er en fordel å beherske både tradisjonell og systemforskaling

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

Fagbrev som Forskalingssnekker, eller lengre dokumentert erfaring

Gode referanser

Pliktoppfyllende og ansvarsbevisst

Strukturert og effektiv

Omgjengelig og samarbeidsvillig

Må kunne kommunisere greit på nordisk språk

Det tilbys konkurransedyktig lønn, sterkt faglig miljø i tillegg til et hyggelig arb.miljø.

Kontakt Marit på mhb@rettbemanning.no eller ring 92432775 for ytterligere info. Aktuelle kandidater vil fortløpende bli kontaktet for en uformell prat.

Søk jobben her

Vis flere stillinger: