Foajeen har fått et løft med ny maling og spilekledning. Foto: Kultur- og idrettsbygg Oslo KF

Forsert vedlikeholdsarbeid på Jordal flerbrukshall

Kultur- og idrettsbygg har gjennomført et omfattende vedlikeholdsarbeid på Jordal flerbrukshall. Arbeidet skulle etter planen igangsettes i juni, men ble forsert som følge av nedstengningen i mars.

- Det er viktig for oss at idretten i Oslo har gode, oppgraderte og tilgjengelige anlegg. Vi utnyttet perioden mens hallen var stengt til å forsere det planlagte vedlikeholdsarbeidet, slik at ventetiden for brukerne skulle bli kortest mulig, sier direktør i Kultur- og idrettsbygg, Eli Grimsby i en pressemelding.

De skriver at inngangspartiet og foajeen i flerbrukshallen har fått et merkbart løft med ny murpuss, maling og tidsriktig spilekledning.

- Kjøkkenet i kiosken har også fått ny innredning, og det har blitt satt opp en skillevegg, slik at deler av foajeen kan benyttes som møterom. De fleste av gulvene har blitt fornyet og hallen har fått langtidsvarende LED-lamper, som møter belysningskravene til Norges håndballforbund for spill i 1. divisjon.

- I Jordal flerbrukshall var tribunene nedslitte og fineroverflatene hadde sprukket opp flere steder. Fremfor å rive og bygge nytt, ønsket vi å se på muligheten for gjenbruk, sier eiendomsdirektør, Bente Bømark Hanssen.

Overflatene har blitt slipt og fått en hvitpigmentert behandling. Sprekkene i tribunen har blitt forseglet av gråmalte lister, som står godt til fargene i hallen.

Sentrale tiltak i vedlikeholdsarbeidet:

Nye gulvbelegg

Fornying av vegger med ny murpuss, moderne trespiler og maling i tidsriktige farger

Kjøkkenet har fått ny innredning

Innsetting av skillevegg mellom lobby og inngangsparti, slik at klubben får et møtelokale

Maling av trappen til tribunene

Setene på tribunen har blitt slipt og fått hvitpigmentert overflatebehandling.

Nye led-lamper i hallen