Forretningsutvikler med erfaring fra bygg- og anleggsbransjen

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 36 milliarder kroner, og halvparten av de 8 600 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»


Stillingen inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Veidekke Industri AS har ca. 1 100 ansatte og omsetter for NOK 4,9 milliarder (2018).

Firma Veidekke Industri
FylkeOslo
Søknadsfrist29.09.2019

Forretningsområdet Drift og Vedlikehold har en spennende nummer 2-posisjon på driftskontrakter med Statens Vegvesen. I tillegg har vi to OPS-kontrakter og kontrakt med Oslo Lufthavn. Vi er tilstede i hele landet og trenger nå forretningsutvikler til forretningsområdet Drift og vedlikehold.

Ansvar og hovedoppgaver:

Fagstaben vår er flyttet ut i linjen for å komme tettere på behovene i produksjonen. Denne gruppen skal sammen utvikle Drift og Vedlikehold innenfor blant annet kalkulasjon, innkjøp og drift og vi trenger nå en person som kan lede den faglige utvikling av forretningsområdet. Forretningsutvikler skal koordinere en gruppe bestående av 7 prosjektledere som til daglig rapporterer til våre 3 prosjektområder/regioner. I tillegg til at personen skal lede og gjennomføre prosjekter skal du sikre at vi arbeider med de riktige prosjektene og utviklingstiltakene.

Forretningsutvikleren vil jobbe nesten utelukkende med interne utviklingsprosjekt og ha nært samarbeid med vår IT-, Innkjøp-, HMS-, Økonomi- og Prosjekt/Strategiorganisasjon.

Rollen krever at man er fleksibel og leverer på ulike type oppgaver avhengig av behovene i organisasjonen. Kunnskap og entreprenørånd bygges gjennom erfaring i tett samarbeid med våre prosjekter.

Gode HMS-resultater kommer gjennom sikker adferd. Som forretningsutvikler må du være en god rollemodell og ta samtaler om sikkerhet og om nødvendig korrigere uønsket adferd. Målet er at alle skal komme uskadet hjem fra jobb – hver dag.

Du må være fleksibel når det gjelder arbeidssted og det må påregnes mye reisevirksomhet i perioder.

Du rapporterer til direktør i Drift og vedlikehold. Det vurderes om stillingen skal inngå i ledergruppen Drift og Vedlikehold.

Kvalifikasjoner:

Som forretningsutvikler bør du ha relevant universitets eller høyskoleutdanning. Gjerne ingeniør/sivilingeniør bygg- og anlegg, økonomi eller industrielløkonomi utdanning. Kalkulasjonskompetanse og prosjektledelse av komplekse kontrakter er et minimumskrav.

Profil:

Vi ønsker at du har erfaring fra bygg og anleggsbransjen, gjerne som forretningsutvikler eller linjeleder. I tillegg ønsker vi at du har kompetanse og erfaring fra arbeid med komplekse kontrakter, slik at vi kan etterleve plikter, ivareta våre rettigheter og følge opp krav fra byggherre. Du forstår og gjør deg forstått på norsk både skriftlig og muntlig.

Vi ser etter deg som er en drivende god forretningsutvikler som evner å se, og alltid søker, den beste veien fremover gjennom verdiskapende samspill. Det er viktig at du er handlekraftig og ikke redd for å ta avgjørelser. Det er en fordel hvis du kjenner til Statens Vegvesen sine prosesskoder. I Veidekke får du ansvar om du tar ansvar.

Vi tilbyr:

Som forretningsutvikler blir du en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt, og til tider hektisk arbeidsmiljø. I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i prosjekter. Det er her vi lærer mest og best – i samspill med alle aktørene rundt oss.

Vi tilbyr også mange gode kurs gjennom Veidekkeskolen, som er en del av et kontinuerlig utviklingsløp.

Vi tilbyr en konkurransedyktig lønn. Vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger i Veidekke og du vil sammen med alle andre i Veidekke få mulighet til å bli medeier i egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier vi over 15 % av aksjene i selskapet.

Spørsmål om stillingen

Martin Holmqvist

Telefon 926 71 263

Søk stilling

Vis flere stillinger: