Forretningsutvikler - Fire & Security

Bravida er Nordens fremste totalleverandør av tekniske installasjons- og servicetjenester for eiendommer og anlegg, som kombinerer det store selskapets ressurser med den lokale bedriftens fleksibilitet og nærvær. Vi jobber målbevisst med å forbedre alle ledd i vår produksjon. Vårt mål er å være den beste og mest lønnsomme aktøren i bransjen. I Norge har Bravida nå 3000 ansatte fordelt på 62 avdelinger og 30 geografiske steder. Selskapet tilbyr spesialkompetanse innen elektro, rør og ventilasjon, samt spesialområdene; brann, sikkerhet, sprinkleranlegg, kjøling, elkraft og teknisk bygningsdrift. På disse områdene tar selskapet ansvar for hele installasjonsprosessen, fra design og prosjektering til installasjon og service.

FirmaBravida
FylkeOslo
Søknadsfrist12.12.2021

Å leve på en bærekraftig måte er den største utfordringen i vår tid. Stedene der livet pågår i dag står for en stor del av verdens klima- og miljøpåvirkning. Boliger, arbeidsplasser, skoler, sykehus, butikker og transport – alle etterlater et avtrykk. Det betyr imidlertid også at velfungerende bygg utgjør en forskjell.

Derfor finnes Bravida!

Med helhetsløsninger for service og installasjon hjelper Bravida kundene sine med å skape velfungerende bygg der folk trives og kan leve på en bærekraftig måte. Og ikke minst så skaper store verdier for sine kunder.

For å sikre disse verdiene har Bravida over flere år levert moderne løsninger innenfor brann- og sikkerhetssystemer basert på analyser og tilpasninger. Leveransene har vært leverandøruavhengig og har dekket de fleste områdene. Frem til nå har leveransene i det norske markedet og ikke minst kompetansen, vært lokalisert til Trondheim, Oslo, Fredrikstad, Sandefjord og Bergen. Nå ønsker vi å utvide denne satsingen til å gjelde alle Bravidas ni regioner. Denne satsingen er også en del av en samlet nordisk innsats for å oppnå stordriftsfordeler på tvers av divisjonene.

Det jaktes nå derfor etter en dyktig Forretningsutvikler som vil få et hovedansvar for å utarbeide strategien for videreføring og satsing innenfor Fire & Security, sammen med ledelsen i Bravida Norge. Du vil også ha ansvaret for operasjonaliseringen sammen med respektive regioner, og få mulighet til å bidra aktivt inn i strategisk viktige prosjekter. Du vil få en ytterst sentral rolle både internt og eksternt, der du også vil være kontakten inn mot systemleverandører og potensielle samarbeidspartnere. Rollen vil naturlig også innebære ledelsen av produkt-/ bransjeråd. Din suksess avhenger av at regionene lykkes, så din aktive deltakelse som fasilitator og støttespiller blir viktig.

Vi er ute etter deg som vil sette Bravida ytterligere på kartet innenfor Fire & Security. Du har en kommersiell legning med god kjennskap til både bransje og fagområde. Heller ingen ulempe med IT- systemkompetanse, og i det se mulighetsområdene dette har for styringen av øvrig teknologi.Du trives i grensesnittet mellom strategiske og operative utfordringer og evner å få med deg de nødvendige støttespillerne for å lykkes. Vi ser for oss at du har noen års erfaring med tilsvarende oppgaver, men til syvende og sist vil det være deg som person, din motivasjon og din tilnærming til stillingen som avgjør.

Stillingen er lokalisert ved hovedkontoret i Oslo og vil rapportere til adm. direktør i Bravida Norge. Til orientering er Bravida Norge på utkikk etter nye egnede lokaler og i løpet av 1-2 år vil vi flytte inn i nye lokaler.

Ta gjerne en kikk på selskapets hjemmeside, https://www.bravida.no, hvor du finner mer utdypende informasjon. Der kan du lese bl.a. om "The Bravida Way", samt at du kan bli kjent med selskapets verdier. Det er viktig at dette sammenfaller med hvem du er og hva du står for.

Hvis dette er noe du kunne tenke deg å høre mer om, ta kontakt for en uforpliktende prat med Seniorrådgiverne i Dfind, Per Ivar Elton på tlf. 909 20 462 / perivar.elton@dfind.no, eller Hallgeir Bakken på tlf. 905 51 202 /hallgeir.bakken@dfind.no.

Hvis du allerede nå har funnet ut at dette vil jeg være med på, så nøl ikke med å sende inn en velbegrunnet søknad og din CV.

Søknadsfristen er satt til 12. desember.

Søk stilling

Vis flere stillinger: