Forretningsutvikler energiløsninger

AF Energi & Miljøteknikk er et selskap i AF Gruppen. Vår virksomhet er etablert i Oslo, og vår kundeportefølje omfatter bygg og industri over hele Norge. Vi hjelper våre kunder med effektiv energibruk, lokal energiproduksjon og oppfølging av energiløsninger gjennom overvåking, driftsoptimalisering og servicekontrakter. Vi fokuserer på tiltak som gir lønnsomhet for kundens bunnlinje, men også for miljøet. Det kaller vi Blå Miljøeffekt.

Firma AF Energi & Miljøteknikk
FylkeOslo
Søknadsfrist18.11.2018

AF Energi & Miljøteknikk AS er en forretningsenhet i AF Gruppen ASA, med over 90 medarbeidere med engasjement for bærekraftige energiløsninger i bygg og industri. Vi arbeider løpende med å utvikle oss i takt med endringene rundt oss for å tilby kundene bedre løsninger til lavere kostnader og lavere risiko. Her har vi de siste årene gjort flere innovasjoner som markedet har respondert positivt på. For å styrke kapasiteten til fortsatt innovasjon og vekst søker vi en forretningsutvikler.

Sentrale arbeidsoppgaver:

Nøkkelrolle i vårt nyetablerte selskap Enaktiva, der vi tar medeierskap i energisentraler vi leverer for å ta et større resultatansvar for vårt eget arbeidLede eller ta nøkkelrolle i andre prosjekter knyttet til nye produkt/tjenesteområder eller intern utvikling. Eksempler på aktuelle områder er nye forretningsmodeller, nye teknologier for energiopptak, lagring og styring, samt digitalisering av arbeidsoppgaver i leveransekjedenIdentifisere og føre dialog med relevante partnere

Personlige egenskaper:

Du er analytisk og har engasjement for nye energiløsninger. Du trives med å turnere flere roller og prosjektmuligheter samtidig, og prioritere oppgavene med et rasjonelt blikk og i samråd med kolleger. Du er en utpreget lagspiller, men trives også med å jobbe selvstendig og forme din egen arbeidsdag.

Kvalifikasjoner:

Høyere økonomisk eller teknisk utdannelse (MSc / MBA) med gode karakterer, og evne til å arbeide i grensesnittet mellom kommersielle og tekniske problemstillingerKunnskap om energibransjenMin. 2 års relevant arbeidserfaring fra eksempelvis innovasjon, consulting, energi, annen infrastruktur eller eiendomBehersker norsk og engelsk på et profesjonelt nivå, skriftlig og muntlig

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø med høy kompetanse og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.

Kontaktpersoner:

Per Just Skaret

Direktør Forretningsutvikling

+47 922 82 553

Ola Lindh

Direktør

+47 918 19 539

Søk stilling

Vis flere stillinger: