Formenn til spriderlag og medium maskinlag

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

Firma NCC Industry
FylkeFlere fylker
StedStor-Oslo
Søknadsfrist09.01.2020

NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules. NCC Industry har virksomhet fra Trøndelagsfylkene og sørover.

NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk. Enheten produserer årlig 1,5 mill tonn asfalt, det meste til større veianlegg for Statens Vegvesen og kommunale/fylkeskommunale prosjekter. Spriderlag utfører alle mulige oppdrag for private, kommuner, entreprenører og Statens Vegvesen. I tillegg legges asfalt på veier, plasser og i parkeringshus for et stort antall private og offentlige kunder.

For sesongen 2020 har Asfalt Entreprise Øst behov for to dyktige formenn til å lede spriderlag til små og mange asfaltoppdrag i Oslo og omegn. Vi søker også etter en formann til et medium maskinlag.

FORMENN TIL SPRIDERLAG OG MEDIUM MASKINLAG

Stillingene er selvstendige og krever forståelse for effektiv og lønnsom drift, sikkerhet og kvalitet i arbeidet. Stillingen rapporterer til distriktssjef.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

  • relevant fagbrev
  • erfaring fra asfaltarbeid
  • førerkort klasse BE
  • datakunnskaper
  • ledelsesegenskaper
  • forstå og snakke norsk er en forutsetning
  • gode samarbeidsevne

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt arbeidsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. For ytterligere informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med oss. Se kontaktdetaljer.

Søknadsfrist 09. Januar 2019

Søk her

Kontaktpersoner:

Runar Bye
Site Manager
+47 482 33 743

Øistein Jordet Bekken
Site Manager
+47 452 37 838

Vis flere stillinger: