Formann

Mesta bygger, vedlikeholder og utvikler norsk infrastruktur på oppdrag fra offentlige og private kunder. Vi er Norges ledende aktør innen drift og vedlikehold av vei og veielektro, med et viktig samfunnsoppdrag: Vi får folk fram.

Mesta har over 1600 ansatte som hver dag jobber for å sikre trygg og åpen infrastruktur i hele landet. Selskapet omsetter for over 4,5 milliarder kroner årlig.

Firma Mesta
FylkeVestland
StedFørde, Odda
Søknadsfrist09.05.2021

Mesta Anlegg og spesialproduksjon er på jobb hver dag for å løse komplekse, tverrfaglige anleggsprosjekter - og svært spesialiserte oppdrag. Vi utfører alle typer anleggsarbeid inkludert veianlegg, sjøanlegg, vann- og avløp, sprenging, kraftforsyning, jernbane og grunnarbeid.

Vår avdeling i vest søker nå deg som ønsker å være med å lede og organisere det operative arbeidet på anleggsprosjekter på Vestlandet. I samarbeid med anleggsleder vil du sørge for at prosjektenes økonomiske målsetninger oppnås, samt at kontraktsmessige forpliktelser overfor byggherre og underentreprenører ivaretas. Arbeidsområdet ditt vil være over hele Vestlandet og du må derfor reise en del i jobben.

Noen av arbeidsoppgavene dine:

  • Ansvarlig for å planlegge, organisere og lede det operative arbeidet på prosjektene
  • Følge opp endringer og tilleggsarbeider
  • Sikre effektiv utnyttelse av personell og maskiner inkl. underentreprenører
  • Sørge for dokumentasjon ihht eksterne og interne krav
  • Styre gjennomføringen av oppdraget etter prosjektplan, økonomiske rammer, HMS og kvalitetsplan

Hvem er vår nye formann? 

Vi ser etter en kremmer som like gjerne tar i et tak ute som inne. Du er operativ og trives med å skape resultater. Jobben krever stor fleksibilitet i arbeidsoppgaver og for å lykkes i jobben må du være strukturert og selvgående. Du sitter like gjerne i en maskin og produserer selv, som foran PCen med dokumentasjon og fakturering.

Følgende kompetanse og erfaring må også være på plass:

  • Erfaring med ledelse av mindre anleggsprosjekter
  • Gode økonomiske forståelse og kjennskap til lover og avtaler
  • Ingeniørutdanning innen bygg og anlegg, industriell økonomi eller teknisk fagskole innen bygg/anlegg. Har du lang og relevant erfaring kan det kompensere for kravet om høyere utdanning
  • Førerkort klasse BE, Det er positivt med kompetansebevis for hjullaster og gravemaskin
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk

Hva vi i Mesta tilbyr: 

Du vil bli en del av en avdeling med høy faglig kunnskap og et godt arbeidsmiljø. Arbeidshverdagen kjennetegnes av høyt tempo, samarbeid og stor endringsvilje. I Mesta vil du få konkurransedyktig lønn og svært gode pensjons- og forsikringsordninger. Hos oss vil du bli en viktig brikke i arbeidet med å holde infrastrukturen i gang; et samfunnskritisk oppdrag.

Er du nysgjerrig og vil vite mer om stillingen? Ta kontakt med prosjektleder og Atle Stana på 48 15 62 03.

For å søke laster du opp CV'en din og svarer på noe spørsmål som er relevant for stillingen. Du skal ikke laste opp noe søknadsbrev. Søknadsfrist: 09. mai.

Vi i Mesta er opptatt av mangfold, likestilling og inkludering, og har et arbeidsmiljø der alle skal oppleve at de har like muligheter og føle seg ivaretatt. Kvalifiserte kandidater uansett alder, kjønn, seksuell legning, funksjonsevne, etnisk bakgrunn og arbeids- og livserfaring oppfordres til å søke jobb hos oss.

Søk her

Vis flere stillinger: