Formann

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

Firma NCC Industry Asfalt
FylkeRogaland
StedHaugesund
Søknadsfrist14.08.2020

NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules. NCC Industry har virksomhet fra Trøndelagsfylkene og sørover.

NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk. Enheten produserer årlig 1,5 mill tonn asfalt, det meste til større veianlegg for Statens Vegvesen og kommunale/fylkeskommunale prosjekter.

Til Asfalt Entreprise Sør i avd. Rogaland søkes det etter

FORMANN til fast stilling

P å grunn av økt oppdragsmengde som gjør at vår ordrebok vokser, er vi nå på jakt etter en formann som kan tiltre snarest. Vi søker deg som er selvgående og opptatt av å kunne lede teamet ditt på en positiv måte. For rett person er det viktig med sikker og lønnsom drift. Vi i avdelingen er helt avhengig av at våre formenn og teamet går godt overens slik at oppdragene utføres på en tilfredsstillende måte for alle våre kunder.

Stillingen rapporterer til distriktssjef.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

  • relevant fagbrev (erfaring kan kompensere)
  • førerkort klasse BE
  • generelt gode IT kunnskaper
  • erfaring med å lede et team, eller ønske om å lede et eget team
  • gode norsk kunnskaper
  • gode samarbeidsevne
  • opptatt av gode verdier og sunne holdninger ute i drift

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt arbeidsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. For ytterligere informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med oss. Se kontaktdetaljer.

Søknadsfrist: 14. august, tiltredelse snarets, søknader vil bli vurdert fortløpende.

Søk her

Kontaktpersoner:

Asle Tjøtta
Site Manager
+47 974 67 840

Vis flere stillinger: