Formann

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 36 milliarder kroner, og halvparten av de 8 600 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke».

Stillingen inngår i Veidekke Anlegg, som driver landsdekkende anleggsvirksomhet med prosjekter innenfor vei, bane, kraftanlegg, industrianlegg og flyplasser for private og offentlige kunder. Årlig omsetning er på NOK 4,1 milliarder (2018), og virksomheten har ca. 1 200 ansatte, hvorav 700 fagarbeidere og 500 funksjonærer.

Firma Veidekke Entreprenør
FylkeNordland
StedMosjøen
Søknadsfrist12.01.2020

For blant annet utbygging av vindparkene i Norge har Anleggsvirksomheten i Veidekke Entreprenør AS behov for flere dyktige og erfarne formenn innenfor grunn og masseflytting. Øyfjellet Vindkraftverk i Mosjøen med 72 turbiner er planlagt for utbygging hvor vi i første omgang ser etter dyktige formenn.

Er du glad i vidder og friluft, kompliserte grunn- og masseflyttingarbeider og har lyst til å jobbe i et involverende arbeidsmiljø så er dette en jobb som passer for deg.

Arbeidsoppgaver

 • skape god og lønnsom drift på ditt anlegg
 • koordineringsansvar for planlegging, framdrift og produksjon
 • oppfølgingsansvar for HMS, bemanning og kvalitet
 • kjennskap til og følge opp prosjektavtaler
 • oppfølgingsansvar for egne maskinkjørere på ditt prosjekt
 • bidra til å skape et godt arbeidsmiljø

Vi søker deg som har

 • 3-5 års arbeidserfaring som formann eller annen ledererfaring i anleggsprosjekter
 • konkret erfaring med masseflytting og grunnarbeidsjobber
 • utdanning innen bygg og anlegg – fagbrev/ teknisk fagskole /ingeniør
 • kalkyle- og kontraktsforståelse
 • kjennskap til Anleggsoverenskomsten og akkorder

Profil

For at vi skal lykkes er det viktig å få til god samhandling og kommunikasjon på anleggene våre. Du bør derfor kunne snakke godt med dine kollegaer, evne å bygge team og lede på en involverende måte. Det er også et pluss om du tar initiativ og viser handlekraft. Humøret må være godt og viljen til å lykkes i arbeidet ditt må være stor.

Vi kan tilby

Om du blir en del av vårt team får du en selvstendig og ansvarsfull jobb blant dyktige kollegaer, i en involverende og ung organisasjon. Du blir en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø. Du vil være en del av et arbeidsmiljø som er løsningsorientert, kompetent og preget av engasjement og vilje. Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig for oss.

Vi har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger og du vil også få tilbud om medeierskap i selskapet gjennom vårt aksjeprogram. I dag eier omtrent halvparten av ansatte i Veidekke ca. 18 % av aksjene i selskapet - dette gir en unik og samlende bedriftskultur. Som et tillegg har vi gode kurs og utviklingsprogram tilgjengelig i Veidekkeskolen.

Vi gleder oss til å høre mer om deg og fortelle deg om vår arbeidsplass.

Arbeidssted vil være på anlegget i Mosjøen i første omgang og vi kan tilby gode arbeidstidsordninger.

Kontaktperson

Morten Flesvig

Telefon 905 29 035

Søk stilling

Vis flere stillinger: