Formann og Operatører

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

Firma NCC Industry Asfalt
FylkeHele landet
Søknadsfrist22.04.2019

NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules. NCC Industry har virksomhet i hele landet.

NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk. Enheten produserer årlig 1,5 mill. tonn asfalt, det meste til større veianlegg for Statens Vegvesen og kommunale/fylkeskommunale prosjekter. I tillegg legges asfalt på veier, plasser og i parkeringshus for et stort antall private og offentlige kunder.

NCC Industry Asfalt styrker sin posisjon og har behov for flere dyktige arbeidere innen asfalt til spennende oppgaver innen et viktig område i vårt samfunn. Medarbeidere må kunne følge verket/fabrikken rundt om i landet etter behov.

Til Produksjon Mobilverk søker vi nå etter:

  • 1 formann (fast)
  • 2-3 operatører (sesong – med mulighet for fast ansettelse)

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

  • erfaring/kjennskap fra industri/produksjon
  • fordel med kunnskap innen mekanikk eller automasjon
  • kjennskap til prosesstyring
  • gode datakunnskaper
  • generelt opptatt av HMS, orden og ryddighet
  • å kunne forstå og snakke et av de skandinaviske språkene er en forutsetning
  • fleksibel i forhold til arbeidsoppgaver og arbeidstid

Vi ser etter personer som har et positivt engasjement og gode samarbeidsevner. Du må også være punktlig, ha stor arbeidskapasitet og takle høyt tempo.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt produksjonsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. For ytterligere informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer.

Søknadsfrist: 22. april 2019. Søknader vil bli vurdert forløpende.

Søk her

Kontaktpersoner:

Anne Cecilie Løvheim
Distriktssjef Asfalt Produksjon Øst
+47 97 660 660

Tove Hernes

HR-sjef, NCC Industry AS

+47 907 25 032

Vis flere stillinger: