Formann kaivedlikehold

Mesta bygger, vedlikeholder og utvikler norsk infrastruktur på oppdrag fra offentlige og private kunder. Vi er Norges ledende aktør innen drift og vedlikehold av vei og veielektro, med et viktig samfunnsoppdrag: Vi får folk fram.

Mesta har over 1600 ansatte som hver dag jobber for å sikre trygg og åpen infrastruktur i hele landet. Selskapet omsetter for over 4,5 milliarder kroner årlig.

Mesta eier RIAS (Rail Infrastructure AS) som er en landsdekkende entreprenør for installasjon og vedlikehold innen jernbanetekniske fag. I dag har RIAS 80 ansatte og en omsetning på 240 millioner. Sammen kan vi levere bredt innenfor banesegmentet.

FirmaMesta
FylkeTrøndelag, Møre og Romsdal
StedMolde / Midt-Norge
Søknadsfristsnarest

Mesta Anlegg og spesialproduksjon er på jobb hver dag for å løse komplekse, tverrfaglige anleggsprosjekter - og svært spesialiserte oppdrag. Vi utfører alle typer anleggsarbeid inkludert veianlegg, sjøanlegg, vann- og avløp, sprenging, kraftforsyning, jernbane og grunnarbeid. Vi skal nå i gang med en vedlikeholdskontrakt for ferjekaier i Møre og Romsdal og Trøndelag. Arbeidet omfatter beredskap, service og vedlikehold av ferje- og hurtigbåtkaier.

Vi søker nå etter formenn på kontrakten. I samarbeid med anleggsleder vil du sørge for at prosjektenes økonomiske målsetninger oppnås, samt at kontraktsmessige forpliktelser overfor byggherre og underentreprenører ivaretas. For å klare dette må du være fokusert, ha endringsvilje, god helhetsforståelse og ledererfaring fra bygg, anlegg og/eller betong.

Arbeidsområdet er landsdekkende, men med hovedvekt på Midt-Norge. Du må derfor reise en del i jobben.

Noen av arbeidsoppgavene dine:

 • Planlegge, organisere og lede den daglige driften på kontraktene
 • Utarbeide framdriftsplaner og ukeplaner
 • Bestille varer og materiell
 • Holde oversikt på mengder/timelister og produksjonsgrunnlag
 • Planlegge og organisere vedlikehold og utnyttelse av avdelingens maskiner og spesialutstyr
 • Sikre effektiv utnyttelse av personell og maskiner (inkl. underentreprenører)
 • Sørge for dokumentasjon iht. eksterne og interne krav
 • Styre gjennomføringen av oppdraget i henhold til prosjektplan, økonomiske rammer, HMS og kvalitetsplan

Hvem er vår nye formann?

Som person er du løsningsorientert, ser muligheter og tenker smart. Du har kremmerånd og yrkesstolthet. Du evner å se noen dager frem i tid, liker å tilrettelegge for andre og lede praktisk arbeid. Du er forretningsorientert, og trives i en stilling med ansvar for personell, egne og UE. Jobben krever at du er strukturert og selvgående, og du må være fleksibel i forhold til arbeidsoppgaver og arbeidssted.

Følgende kompetanse og erfaring må også være på plass:

 • Erfaring fra bygg og anlegg, gjerne betong og stålarbeider
 • Utdanning innen bygg og anlegg, industriell økonomi eller teknisk fagskole innen bygg/anlegg. Har du lang og relevant erfaring kan det kompensere for kravet om høyere utdanning
 • Førerkort klasse B, gjerne BE eller C
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk

Hva vi i Mesta tilbyr:

Du vil bli en del av en avdeling med høy faglig kunnskap og et godt arbeidsmiljø. Arbeidshverdagen kjennetegnes av høyt tempo, samarbeid og stor endringsvilje. I Mesta vil du få konkurransedyktig lønn og svært gode pensjons- og forsikringsordninger. Hos oss vil du bli en viktig brikke i arbeidet med å holde infrastrukturen i gang; et samfunnskritisk oppdrag.

Lett å søke!

Alt du trenger å gjøre er å svare på noen korte spørsmål om deg selv og din erfaring. Du trenger hverken å laste opp CV eller søknadsbrev for å registrere deg. Søknadsfrist er 03.11.

Vi i Mesta er opptatt av mangfold, likestilling og inkludering, og har et arbeidsmiljø der alle skal oppleve at de har like muligheter og føle seg ivaretatt. Kvalifiserte kandidater uansett alder, kjønnsidentitet, seksuell orientering, kjønnsuttrykk, funksjonsevne, etnisk bakgrunn og arbeids- og livserfaring oppfordres til å søke jobb hos oss.

Kontaktperson

Yngve Pedersen

Anleggsleder

Telefon 954 05 281

Søk stilling

Vis flere stillinger: