Formann Binab

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

Firma NCC Industry Asfalt
FylkeVestland
StedBergen
Søknadsfrist31.07.2020

NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules. NCC Industry har virksomhet fra Trøndelagsfylkene og sørover.

NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk. Enheten produserer årlig 1,5 mill tonn asfalt, det meste til større veianlegg for Statens Vegvesen og kommunale/fylkeskommunale prosjekter. I tillegg legges asfalt på veier, plasser og i parkeringshus for et stort antall private og offentlige kunder.

NCC Industry område Binab er spesialist på vanntette dekker til p-hus, kjøpesentre, torgarealer samt membraner til broer. Vi søker nå formann til vårt område i vest.

FORMANN Binab

Vi søker deg som er selvgående og opptatt av å kunne lede teamet sitt på en positiv måte. For rett person er det viktig med sikker og lønnsom drift. Vi i avdelingen er helt avhengig av at våre formenn og teamet går godt overens slik at oppdragene utføres på en tilfredsstillende måte for alle våre kunder. Stillingen rapporterer til Site Manager.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

  • relevant fagbrev (erfaring kan kompensere for manglende fagbrev)
  • førerkort klasse BE
  • generelt gode IT-kunnskaper
  • erfaring med å lede et team, eller ønske om å lede et eget team
  • gode norsk kunnskaper
  • gode samarbeidsevne
  • opptatt av gode verdier og sunne holdninger ute i drift

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt arbeidsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar.

For ytterligere informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med oss. Se kontaktdetaljer.

Søknadsfrist: 31.07.2020, men søknader vil bli vurdert fortløpende.

Søk her

Kontaktpersoner:

Håvard Gravråk

Site Manager, Asfalt Binab

+47 950 66 544

Vis flere stillinger: