Kenwood best i test

Kjøkkenmaskiner har en sentral plass i det norske hjemmet. I en ny test fra Forbrukerrådet kommer Kenwood best ut.

En kjøkkenmaskin er ment å vare i flere år, derfor bør du velge en allsidig kjøkkenmaskin som består av god kvalitet og med funksjoner til å dekke dine behov på kjøkkenet, heter det i en pressemelding fra Kenwood.

Om du er usikker på hvilket merke du skal velge, finnes det flere testresultater som ligger ute på nettet.

Forbrukerrådet har nylig gjennomført en stor og omfattende test av syv elektriske kjøkkenmaskiner av de store og kjente merkene som finnes på markedet.

Les resultatene av den store testen her.

- At kjøkkenmaskinen fra Kenwood er en klassiker man kan stole på, kan også bekreftes med blant annet ”Best i Test” tittelen i Vi i Villa, og ”Anbefalt produkt” fra DinSideBolig.no i februar og en test utført i våres av SIFO, sier Martin Vinje, daglig Leder i The Martin Vinje Company AS, representanten for Kenwood.

En klassiker
Kenwood kjøkkenmaskin har vært på markedet i over 60 år. Den betegnes som en ”arbeidshest” på kjøkkenet og dekker de aller fleste behov. Her kanh du mikse og matche alt du måtte ønske av tilbehør, det gjør at kjøkkenmaskinen din aldri går av mote!

- Med en Kenwood har du over 25 deler og 60 forskjellige funksjoner på kjøkkenet. Utstyrslisten er lang slik at du kan rett og slett bygge din egen kjøkkenmaskin etter interesse og ferdigheter, sier Vinje.