Lag mat som en chef

Det nye innen matlaging for hvermannsen er en induksjonstopp med forhåndsinnstilte varmesoner, ifølge en pressemelding fra Electrolux.

Vi har vel alle sett hvordan travle profesjonelle kokker drar kjeler og panner frem og tilbake mellom ulike varmesoner, i stedet for å skru en plate opp og ned. Slik jobber de best og får variert varmen raskt etter behov.

Inspirert av de proffe, har Electrolux utstyrt sin nye induksjonstopp Infinite Pro med funksjonen Chef Mode som lar deg gjøre akkurat det samme hjemme på ditt eget kjøkken.

– Vi henter mye inspirasjon fra profesjonelle kokker som vi tilpasser produkter for vanlige kjøkkener i vanlige boliger. Målet vårt er å gi folk flest muligheten til å lage mat som en chef hvis de ønsker det. Det skal i alle fall ikke stå på utstyret, sier Lena Wånemark, markedssjef i Electrolux.

Med induksjonstoppen Infinite Pro, hjelper Electrolux hobbykokkene til å bli enda mer proffe.

Den som ønsker å være effektiv på kjøkkenet, lage flere retter samtidig eller kaste seg ut i nye spennende retter som krever presisjon og godt utstyr, har nå fått en viktig håndsrekning.

Med Infinite Pro kan man ”bundle” ulike soner sammen to og to. Man slipper å justere hver enkelt kokeplate manuelt for hver gang man ønsker sterkere eller svakere varme. I stedet kan man forhåndsinnstille temperatursonene til hvert sitt varmenivå. Når du så er i full gang med din hjemmelagde saus eller andre godsaker, drar du kjelen eller pannen mellom de ulike temperatursonene for raskt å gå fra varmt til kaldt, eller omvendt.

Induksjonstoppen har seks soner som kan kombineres slik at du får tre varmenivåer. Man aktiverer samtlige soner med ett tastetrykk. Chef Mode husker også dine favorittinnstillinger som kan gjenbrukes når den aktiveres neste gang.