Nytt hvitevaremerke hos Kvik

Som de første i Skandinavia lanserer Kvik 1. september hvitevaremerket Neff i sitt sortiment.

Produktrekken byr på mange innovative løsninger, som i høy grad vil appellere til entusiaster på kjøkkenet, ifølge Kvik.

Neff eies av Siemens konsernet og er en velkjent hvitevareleverandør som ble etablert for 130 år siden. Med et stilrent uttrykk og en rekke praktiske finesser og funksjoner henvender produktene seg i høy grad til en ekte feinsmecker på kjøkkenet.

Unike egenskaper
- Vi har allerede et stort utvalg av Siemens hvitevarer i hyllene som nå komplementeres perfekt av Neff sitt sortiment. Mens Siemens er kjent for hvitevarer med et minimalistisk uttrykk, hvor alt er stilrent og enkelt, er Neff i større grad skapt med ønske om å inspirere kokken til å utfolde seg på kjøkkenet, forteller Andrew Long fra Kvik A/S og utdyper:

- Dette betyr selvfølgelig ikke at design og uttrykk ikke er i fokus. Neff forener Siemens enkelhet og design, med høy grad av funksjonalitet. Vi har blant annet en ovn med ”Slide & Hide” prinsippet, hvor stekeovnsdøren forsvinner innunder stekeovnen når den åpnes. Slik får man bedre plass og kommer lettere til når man skal sette inn og ta ut fra ovnen. Dette er helt nytt på markedet”.

Prisvinnende design
Med Neff utvider Kvik sitt hvitevaresortiment betraktelig og får samtidig en merkevare på hyllene som har vunnet flere anerkjente priser for innovative løsninger, blant annet det internasjonale og anerkjente Red Dot Design Award.

- Neff styrker våre ambisjoner om å kunne tilby et komplett sortiment av hvitevarer – uansett hva kunden er ute etter. Det er naturligvis også gøy at vi er med på å introdusere et nytt merke i Skandinavia, sier Andrew Long hos Kvik A/S.