Cathrine Norstrand (t.v.) er ny innkjøpsleder, mens Sigrun Håheim er FM Gruppens nye finansdirektør. Foto: FM Gruppen
Cathrine Norstrand (t.v.) er ny innkjøpsleder, mens Sigrun Håheim er FM Gruppens nye finansdirektør. Foto: FM Gruppen

FM Gruppen styrker seg på innkjøp og finans

– Det er en utfordrende markedssituasjon med stigende råvarepriser og energipriser som går til himmels. Økonomi og finans har alltid vært prioriterte funksjoner, men i usikre tider blir det ekstremt viktig. Derfor styrker vi nå laget med to svært viktige ressurser, sier styreleder i FM Gruppen, Dag Magne Vedvik i en pressemelding.

Cathrine Norstrand (52) er ny innkjøpsleder, mens Sigrun Håheim (44) er FM Gruppens nye finansdirektør.
– Jeg har bare vært her noen uker, men jeg er imponert over kompetansen som finnes i FM Gruppen. Målet mitt å derfor å være med å videreføre og foredle denne kompetansen, slik at selskapene i systemet står enda sterkere i fremtiden, sier Håheim i meldingen. Hun kommer fra stillingen som CFO i Saltimport, men har brukt de siste par årene på å ta en master i Financial Management ved Heriot-Watt University i Skottland.

Cathrine Norstrand kommer fra stillingen som innkjøpsleder i Veidekke Entreprenør – Anlegg, hvor hun de siste årene har pendlet til og fra Østlandet for å jobbe på ulike prosjekter. Blant annet Nye Langøyene for Oslo Kommune i Oslofjorden samt KS-1 Hestnestunellen for Bane Nor ved Mjøsa.

– Jeg har stortrivdes, men det ble for mye reising. FM Gruppen har alltid fremstått som et spennende selskap, så da denne muligheten dukket opp grep jeg den med begge hendene, sier Norstrand. Hun er utdannet siviløkonom fra USA og har bred erfaring, blant annet som produktsjef i Rieber & Sønn og markedssjef i Fana Idrettslag.