Foto: Tomas I. Larsen / Flisekompaniet

Flisekompaniet håper dette blir landets mest inspirerende butikk

Flisekompaniets nye 1.250 kvadratmeter store butikk på Avenyen i Sørlandsparken, rett utenfor Kristiansand, har  mål om å bli Norges mest inspirerende flisebutikk.

17. oktober er det duket for åpning av den nye butikken. Innredning og interiør handler om trender og inspirasjon, skriver Flisekompaniet i en pressemelding.

– Vi skal skille oss fra andre butikker som selger flis og baderomsutstyr. Butikkutrykket er nytt for Flisekompaniet-kjeden. Vi har blant annet bygget opp mange ulike inspirasjonsrom hvor kundene kan se og oppleve komplette bad, med fliser, baderomsmøbler, dusjnisjer, med mer. I tillegg er vi først i landet med helt nye visningselementer. Her kan kunden selv mikse og matche elementer med en rekke ulike italienske designfliser, sier Eirik Løw-Hansen, eier og daglig leder i Flisekompaniet Kristiansand i meldingen.

– Butikken får også eget proffsenter, der håndverkeren finner et stort utvalg av varer og tjenester, samt faglig hjelp og råd. En prioritert tjeneste er effektiv logistikk, både ved henting i butikk og ut mot prosjekter. For å levere effektivitet har butikken et eget lager, med et rikelig lagerført utvalg av varer, fortsetter Løw-Hansen.

Flisekompaniet Kristiansand tar i bruk det siste innen digitale løsninger for håndverkere. Blant annet en egenprodusert løsning som kan forprosjektere og gjøre mengdeberegninger for rehabilitering av bad.

– Forenkling av denne delen av jobben sparer håndverkeren for mye tid, samtidig som løsningen ivaretar all nødvendig dokumentasjon for sluttkunden. Med en ny 3D-løsning kan vi også tegne og visualisere rom med alle vårer produkter. Alle våre kunder skal oppleve oss som fremoverlente og tilpasningsdyktige med fokus på forutsigbarhet og kvalitet, sier Løw-Hansen.

Beliggenhet var avgjørende for denne butikken. Inne på Avenyen i Sørlandsparken er Flisekompaniet omgitt av flere andre aktører innen byggevare og interiør. Spesielt viktig var nærhet til byggevarehuset Montér, siden både Flisekompaniet og Montér eies av Optimera.