Foto: Flisekompaniet
Foto: Flisekompaniet

Flisekompaniet åpner ny butikk i Stavanger

Torsdag åpnet Flisekompaniet sin nye butikk i Stavanger. Fullkonseptsbutikken er på 1.350 kvadratmeter.

– Det er helt klart behov for et større og mer moderne tilbud for flis- og baderomsløsninger i Stavanger- og Rogalandsområdet. Vi har lenge vært på jakt etter det riktige lokalet for en slik butikk, og det vi nå har landet på er helt ideelt. Det ligger nært andre virksomheter som er knyttet til vår bransje. Nå åpner vi en fullkonseptsbutikk som garantert vil appellere til både privat- og proffkunder, og som vil gi begge kundegruppene akkurat de løsningene de har lyst på, sier administrerende direktør Alexander Pedersen i en pressemelding.

Pedersen mener åpningen av Flisekompaniets satsning i Stavanger, Forus og Sandnes-området vil tilføre mye til markedet for flis og baderomsinnredning.

– Det som har vært vårt fokus i denne nye butikken er å kunne vise frem komplette løsninger for våre kunder. Ikke bare det brede utvalget av fliser i ulike stilarter og materialer, men også alt av tilbehør innen VVS-artikler, som baderomsinnredninger, dusjløsningen, blandebatterier og toaletter. Alt som hører baderommet til. Dette vil kundene få en opplevelse av i 41 komplette baderomsmiljøer, sier Pedersen videre.

Den nye avdelingen til Flisekompaniet i Stavanger har også vekstambisjoner mot proffmarkedet i området.

– Vi får nå et eget proffsenter, med egen inngang for proffkundene, der de har direkte tilgang til lager. Men også et sted hvor vi skal tilby kursing, opplæring og en god gjennomgang av de konseptene vi tilbyr våre proffkunder. For eksempel FK Proff Komplett. Og ikke minst det å kunne tilby et sted hvor de møter våre fagsterke ansatte, som alle kan bidra med løsninger på de utfordinger våre kunder måtte ha. Nå får de et mer komplett produkt- og kompetansesenter enn det vi har kunnet tilby dem tidligere, forteller Pedersen.

Camilla Stensholt, Kenneth Søderlund, Andreas Dae og Arnstein Sandvik ser frem til å vise frem den nye butikken på åpningsdagen. Foto: Flisekompaniet
Camilla Stensholt, Kenneth Søderlund, Andreas Dae og Arnstein Sandvik ser frem til å vise frem den nye butikken på åpningsdagen. Foto: Flisekompaniet