Foto: Renta

Flexleie bytter navn til Renta

Finske Renta Yhtiöt Oy kjøpte i oktober i 2018 100 prosent av aksjene i det norske utleiefirmaet Flexleie. Nå bytter Flexleie AS bytter navn til RentaAS.

- Fra og med mandag 27. mai bytter vi navn på selskapet fra Flexleie til Renta, sier daglig leder i Flexleie, Kato Stien. 

- Det har vært en god prosess med integrasjonen av Flexleie i Renta-gruppen. Samarbeidet med våre svenske og finske kollegaer fungerer utmerket på alle plan i selskapet og vi er nå klar for å ta siste skrittet med å bytte navn. Våre medarbeidere, kunder og leverandører har tatt godt imot Renta-gruppen og det sammen med den de gode verdiene Flexleie står for, gjør at vi ser frem til videre vekst og utvikling, legger Stien til.

Flexleie AS, nå Renta AS ble etablert i 2002 og har sin drift på Vestlandet, Nord-Norge og Oslo-regionen. Selskapet har hovedkontor i Bergen og har totalt fem avdelinger. Flexleie styrer mot en omsetning på 180 millioner kroner i 2019.

Renta Group Oy er et finsk utleiefirma som ble etablert i 2016. De opererer i Finland, Sverige og Norge med mer enn 65 depoter og sysselsetter over 500 personer.