Ole Jacob Holli (t.v.) og Brynjar Kværnstuen.

Firesafe styrker tilstedeværelsen i Østfold

Firesafe styrker tilstedeværelsen i Østfold, overtar kundeporteføljen innen brann fra Proaid AS.

Fra juni 2019 overtok Firesafe kundeporteføljen innen kontroll av brannmateriell fra selskapet Proaid AS.

Proaid AS har siden oppstarten i 2010 jobbet med å kunne tilby flere tjenester innen HMS og har i tillegg til bedriftsmarkedet også jobbet mye mot private lokalt i Østfold. De skal fortsatt drive videre, men vil fremover ha fullt fokus på opplæring og produktsalg innen førstehjelp. Firesafe vil også gjennom det nyetablerte samarbeidet kunne tilby en høyere kvalitet på kurs innen førstehjelp.

- For oss som driver relativt «smått» i markedet, så ser vi det som mer lønnsomt å få med en aktør som Firesafe for å kunne utvikle eksisterende portefølje, herunder flere tjenester til kunden samt muligheten til å vokse innenfor førstehjelpskurs, sier Ole Jacob Holli, daglig leder i Proaid.

Overtakelse av porteføljen er i tråd med Firesafes strategi om å styrke sin posisjon som den ledende leverandøren av brannsikkerhet i Norge, heter det i en melding fra selskapet.

- Markedet i Østfold er viktig for Firesafe, både innenfor kontrollvirksomheten og vår entreprenørvirksomhet. Vi ser en betydelig økning i aktiviteten i 2019, så det å i tillegg få lov til å overta Proaid sin portefølje, gjør det enda enklere for Firesafe å møte Østfold-markedet med flere ressurser. Eksisterende Proaid kunder skal oppleve at alle rapporter/dokumentasjon og leveranser kommer på løpende bånd med en fortsatt lokal tilstedeværelse, sier Brynjar Kværnstuen - direktør Kontroll & Service i Firesafe.