Fra venstre: Jan Kåre Iversen, regiondirektør Midt i Norconsult, Arne Grim Maurstad, kontorleder Norconsult Ålesund, Anne Kristin Apelseth og Kåre Gjengedal (AG Plan og Arkitektur). Foto: Norconsult

Fire arkitekter begynner i Norconsult på Sunnmøre

Fire arkitekter fra selskapet AG Plan og Arkitektur (AG), med tilhold i Ørsta, vil fra første april bli en del av Norconsult sitt team på Sunnmøre.

– Vi er glade for å få medarbeiderne fra AG med på laget. Vi har lenge ønsket oss arkitektur som en del av vårt fagmiljø lokalt, noe som vil styrke oss og de tjenestene vi kan tilby til våre kunder i regionen. Vi ønsker våre nye kollegaer hjertelig velkommen til Norconsult, sier kontorleder i Ålesund, Arne Grim Maurstad, i en pressemelding

AG står bak en rekke prosjekter i Ørsta-området og ellers på Sunnmøre, innen både plan og arkitektur. Prosjektene strekker seg fra skole- og helsebygg, boliger og barnehager til nærings- og forretningsbygg. Selskapet har blant annet utarbeidet reguleringsplan for Ørsta-Volda lufthamn samt detalj- og byggeplan for miljøgata i Ulsteinvik.

Med de nye medarbeiderne ønsker Norconsults Ålesundkontor å styrke sin markedsposisjon.

– Det vil bli en styrke for oss å kunne tilby tjenester innen arkitektur lokalt, noe som vil gi oss større slagkraft innen bygg og eiendom. Det er en del av en strategisk vekst som er planlagt, og som vil bidra til å utvide vårt markedsområde sørover i vår region, sier Maurstad i pressemeldingen.