Nestleder i EBA Oslo avdeling, Asle Randen.Kjell Senneset i Prognosesenteret.Kommunikasjonssjef Siri Stang i BNL var ordstyrer for dagen.Geir Lippestad i Oslo kommune.John Moen i Statsbygg.Mathis Grimstad i Stor-Oslo Eiendom.Nestleder Asle Randen og direktør Ole Henrik Ystehede i EBA Oslo avdeling.Prosjektdirektør for Nytt Regjeringskvartal, Knut Jørgensen i Statsbygg.

Fikk presentert prosjekter for mange milliarder

Rundt 110 personer deltok på Markedskonferansen fredag. Her fikk de presentert prosjekter for mange titalls milliarder kroner.

- Det er tredje gang vi arrangerer denne konferansen, og at interessen rundt denne samlingen er stor er dagens oppmøte et godt eksempel på, sa nestleder i Entreprenørforeningen – Bygg og Anlegg Oslo avdeling Asle Randen i sitt åpningsinnlegg.

Det er tredje gang denne konferansen går av stabelen, og årets samling er den største.

- Dette er blitt den største markedsplassen for tidlig presentasjon av prosjekter innen bygg og anlegg, sier Randen.

Han understreket viktigheten av å ha et slikt samlingssted.

- Å finne felles møteplasser er viktig for både oss som entreprenører men også for byggherrene - de beste prosjektene både for oss og kundene er når vi får en tidlig dialog. Samtidig er det viktig for oss entreprenører å ha oversikt over hva som kommer av prosjekter, sier Randen.

På konferansen ble det presentert hele 263 prosjekter – noe som er 71 prosent flere enn i fjor.

Dette inkluderer offentlige byggeprosjekter og kommunale anleggsprosjekter i Oslo, Akershus og Østfold. Disse prosjektene er også samlet i en egen markedsrapport.

Nytt av året er at også en større, privat bestiller – Stor-Oslo Eiendom AS – deltar på konferansen og med prosjekter i katalogen.

Konferansen arrangeres av EBAO i samarbeid med EBA.