Rosendal Maskins kunder kan nå få fem års garanti på JCBs beltegravere.

Fem års garanti på JCB-gravere

Rosendal Maskin tilbyr nå fem års garanti på JCB-beltegravere over 13 tonn.

Sammen med JCB lanserer Rosendal Maskin AS nå fem års fabrikkgaranti på JCB beltegravere. Ifølge Rosendal Maskin er de først i Norge med et slikt tilbud. Garantien innføres som standard på alle beltegravere over 13 tonn og gjelder i fem år eller 5000 timer – helt uten krav til egenandel.

Garantien lanseres for fullt på Vei & Anlegg i begynnelsen av mai, skriver Rosendal Maskin i en pressemelding.

– Vi er svært stolte over å kunne tilby så gode betingelser til det norske markedet. Årsaken er at både produsenten og vi har klokkertro på den nye generasjonen JCB-maskiner. Når vi samtidig har kampanje på gunstig finansiering til 2,99 prosent rente, ser vi for oss at mange JCB-maskiner vil rulle ut på norske anleggsplasser de nærmeste månedene, sier Olav Hauer, produktsjef for JCB i Rosendal Maskin.

Rosendal Maskin

JCB anleggsmaskiner importeres og markedsføres av Rosendal Maskin AS i Askim.

Rosendal Maskin ble etablert i 1986 og har vært hovedimportør av JCB-maskiner siden 2001.

Selskapet er familieeid og har i dag 50 ansatte.

Omsetningen i 2014 var på 325 mill. kroner.

Målt i antall er JCB den tredje største produsenten av anleggsmaskiner på verdensbasis. På teleskoplastere og gravelastere ligger JCB helt i toppen. I motsetning til flere andre produsenter har JCB egne motorer i sine maskiner, og helt opp til 23 tonn er det motorer uten partikkelfilter og Ad-Blue. Dermed løser man de nye utslippskravene fra EU uten DPF eller Ad-Blue Steg3B/Tier4i. Isteden bruker JCB variabel turbogeometri og EGR for å møte utslippskravene, skriver Rosendal Maskin.

– JCB Livelink er også en viktig konkurransefordel for JCB. Livelink sørger for kontinuerlig informasjon om servicebehov og status for maskinen. Dermed kan JCB-eieren hele tiden ligge i forkant av servicebehovet og planlegge servicene inn mellom ulike jobber. Med 19 JCB servicepunkter over hele Norge blir maskinens nedetid minimal, avslutter Olav Hauer.