Feltkontrollør / Laboratoriemedarbeider Asfaltsesongen 2020, Innlandet og Oslo

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 36 milliarder kroner, og halvparten av de 8 600 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Veidekke Industri AS har ca. 1 100 ansatte og omsetter for NOK 4,9 milliarder (2018).

Firma Veidekke Industri
FylkeOslo, Viken, Innlandet
Søknadsfrist09.03.2020

Har du lyst til å bli en del av teamet vårt på laboratoriet i Asfalt Region Sør/Øst? Vi søker feltkontrollører og laboratoriemedarbeidere for å dekke oppdrag på Innlandet (Hedmark, Oppland) og i Oslo i tilknytning til vår asfaltvirksomhet. Laboratorier tilknyttet stillingen er lokalisert på Hamar og på Jessheim. Vi har behov for stillinger både inne på laboratoriet og ute i felt. Opplæring vil bli gitt. Tidsrom vil være medio april og ut september for de fleste stillingene. Antall stillinger vil variere etter oppdragsmengde.

Arbeidsoppgaver

Dine arbeidsoppgaver vil være praktisk laboratoriearbeid ifm produksjonskontroll av asfalt og kvalitetskontroll av asfaltdekker ute på vei. Du må også kunne rapportere og dokumentere prøveresultater på en ryddig og strukturert måte.

Sikkerhet står høyt hos oss det er derfor viktig for oss at du følger og støtter opp om HMS-rutiner.

Kvalifikasjoner

  • Gjerne fagbrev som laborant, men ikke et krav
  • God og relevant erfaring innenfor fagområdet er ønskelig
  • Gode datakunnskaper og regneferdigheter
  • Førerkort klasse B og disponere egen bil
  • Behersker Norsk språk (muntlig og skriftlig)

Personlige egenskaper

Du er opptatt av din egen og andres sikkerhet. Du må være praktisk anlagt og kunne samordne mange ting på en gang i en hektisk hverdag. Du liker å jobbe selvstendig, samtidig som du er en teambygger. Du er jovial som person og god til å kommunisere med alle mennesketyper. Å være strukturert og nøyaktig faller deg naturlig, og du utvikler deg selv og teamet du jobber i ved å ha fokus på kontinuerlig forbedring.

Vi tilbyr

Om du blir vår nye laborant, blir du en del av en bedrift som er uformelle i sin omgangstone, og har et positivt, men til tider hektisk arbeidsmiljø. Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger, konkurransedyktige betingelser.

Arbeidssted vil være i tilknytning til laboratoriet i Hamar eller Jessheim/Bergmoen, kontorer i Lørenskog eller Hønefoss asfaltfabrikk. For Lab Hamar vil det bli skiftarbeid dag/kveld. For feltkontrollører vil det primært bli dag- eller nattarbeid.

Kontaktperson

Irina Hagen

Telefon 995 28 462

Søk stilling

Vis flere stillinger: