Fagsjef bygg i Jobzone Norge AS

Jobzone har en visjon om å være den beste arbeidsgiver i bemanningsbransjen. Vi jobber tett mot kunder og vikarer innenfor de fleste yrkesområder, både i privat og offentlig sektor. Jobzone er det største norskeide bemanningsselskapet med over 40 lokale kontorer. I 2015 formidlet vi 8000 medarbeidere til vikariater og faste stillinger.

FirmaJobzone
FylkeOslo
Søknadsfrist15.01.2017

Jobzone har en solid posisjon og et godt omdømme innen BA-næringen. Nå søker vi ny fagsjef for området bygg og byggindustri. Vi har mange dyktige medarbeidere som pleier dette fagområdet over hele landet, og du skal være deres sentrale støttespiller. Din faglige tyngde og relasjonsskapende evne skal bidra til å utvikle oss videre som en foretrukken samarbeidspartner for våre kunder.

Dine forutsetninger for å lykkes:

  • Du har erfaring med forhandling og salg, helst innen bygg- og anlegg 
  • Du er god til å bygge relasjoner 
  • Du er operativ, fleksibel og løsningsorientert 
  • Du kommuniserer godt, og liker å jobbe med mennesker

Jobzone er organisert som franchise, og består av selvstendige enheter som jobber i sine lokale markeder. Du skal sitte ved vårt servicekontor i Nydalen, og må regne med en del reising for å gi god oppfølging til våre kontorer og våre kunder. Innen bygg og anlegg vil Jobzone være best på kvalitet og sikkerhet, og du skal bidra til å sikre vår posisjon som kvalitetsleverandør av bemanningstjenester.

Nysgjerrig på stillingen?
Ta gjerne kontakt med direktør anlegg Tormod Formoe, mob: 934 35 863, eller fagsjef rekruttering Elin Bjørnerud Hagene, mob 950 48 991.

Søk stilling

Vis flere stillinger: