Fagsjef anlegg og industri

Maskingrossisternes Forening - MGF- har gjennom over 100 år organisert importører og forhandlere av maskiner og utstyr til industri- og anleggsvirksomhet. Foreningens 117 medlemmer hadde i 2018 en samlet omsetning på ca. 20,6 milliarder kroner. MGF arbeider for medlemmenes felles interesser, faglig, politisk og sosialt og for å styrke helse, miljø og sikkerhet i bransjen. Mye av arbeidet foregår i ulike bransjegrupper som behandler spørsmål av faglig interesse for sin bransje.

Foreningen står bak de to store arrangementene SMART industri og Vei og Anlegg som begge er dominerende nasjonale samlingsplasser for industrien og anleggsbransjen.

Foreningens visjon er å skape merverdier for medlemmene gjennom aktiv markedsføring av MGF og ved å spille en aktiv rolle i å skape gode markedsforutsetninger for medlemmene. MGF har solid økonomi og vår lille administrasjon med hyggelig miljø holder til i moderne lokaler sentralt i Oslo.

Firma Maskingrossisternes Forening - MGF
FylkeOslo
Søknadsfrist15.05.2019

Vår fagsjef har valgt å forlate oss, og skal jobbe videre med viktige fagsaker hos ett av våre medlemmer. Vi skal derfor finne hans etterfølger som vil være med å videreføre det arbeidet som er bygget opp gjennom mange år. MGF setter fokus på viktige fagsaker innenfor bygg, anlegg og industri med fokus på teknologiutvikling, helse, miljø og sikkerhet.

Den vi leter etter må ha kjennskap til anleggsmaskiner, ha ett brennende engasjement og ønske om å fremme bransjene vi representerer og ikke minst være en dyktig lagspiller samtidig som du kan styre egen hverdag og jobbe selvstendig. I perioder har vi høyt arbeidspress og noe kveldsarbeid må påregnes i forbindelse med arrangement, kurs og messer.

Fagsjefen er ansvarlig for oppfølging og gjennomføring av prosjekter knyttet til grupper og utvalg, og må like å sette seg inn i og revidere standardarder som foreningen er ansvarlig for. MGF samarbeider med flere bransjeforeninger og fagsjef er representant i flere av disse nettverkene.

Utover de primære oppgavene har fagsjefen også en viktig rolle i delprosjekter knyttet til vårt arrangement SMART industri og Nordens største anleggsmaskinmesse Vei og Anlegg. Vi er et lite miljø på servicekontoret og er avhengig av at alle hjelper hverandre i arbeidshverdagen. Fagsjefen er en del av sekretariatet i MGF og rapporterer til foreningens direktør.

Den vi søker:

Du må være serviceinnstilt og ha god kommunikasjonsevne. Ettersom fagsjef er ansvarlig for redaksjonelt stoff og pressemeldinger må du snakke og skrive norsk flytende. Du bør ha kompetanse på ingeniørnivå, men bred erfaring og kjennskap til anleggmaskinbransjen kan erstatte kompetansekrav.

Vi håper at du er en del av bransjens nettverk, kjenner tilknyttede foreninger og organisasjoner, men dersom du har de rette kvalifikasjonene på andre områder skal vi hjelpe deg å bli kjent med våre medlemmer og samarbeidspartnere.

Som person er du selvstendig, ansvarlig og utadvendt og har et stort engasjement for bransjen. Vi har ett godt arbeidsmiljø med mye latter, og det er helt avgjørende at du bidrar til å videreutvikle dette. Du trives med å være på farten, ha et bredt kontaktnett og liker det sosiale med å jobbe i en bransjeforening.

For mer informasjon se: https://www.mgf.no/er-du-var-nye-kollega/

MGF kan tilby:

  • En selvstendig og fleksibel stilling på en hyggelig arbeidsplass
  • Varierte og utfordrende arbeidsoppgaver
  • En forening i en spennende bransje der du blir en nøkkelperson
  • Gode sosiale ordninger
  • Konkurransedyktige betingelser

For ytterligere opplysninger kan direktør Tone Lindberg Grøstad kontaktes på mobil 971 87 303 eller e-post tl@mgf.no

Søknad med referanser og CV sendes til e-post: tl@mgf.no

Vis flere stillinger: