Fagleder/Teamleder Vann

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Firma Rambøll
FylkeViken
Søknadsfrist22.06.2020

Vi inviterer deg til å ta i bruk din kompetanse innenfor vann i en stilling hvor du har mulighet til å være med å utvikle og forme vårt team innen renseteknikk og driftsassistanse for vann og avløp. For denne rollen trenger du erfaring innen kommunalteknikk, renseteknikk eller andre relevante områder innen vann. Vi søker etter en erfaren medarbeider som er engasjert, liker å koordinere og lede, og har et høyt kundefokus Er du vår nye fagleder/teamleder? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår avdeling for Vann

Som vår nye fagleder/teamleder blir du en del av vår markedsenhet VANN som teller 100 medarbeidere i Norge og leverer svært gode resultater. Dette er basert på langvarige kunderelasjoner og høy kompetanse. Som fagleder/teamleder vil du sammen med avdelingsleder utvikle både medarbeidere, serviceområder og markedsområdet. Selvstendig arbeid som fagmedarbeider, og prosjektleder er en viktig del av stillingen, hvilket sikrer nærhet til fag og prosjekt i kombinasjon med administrasjon. Du vil få muligheter til å samarbeide med kollegaer nasjonalt og internasjonalt. Du vil rapportere direkte til avdelingsleder.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

 • Utvikle medarbeidere og bidra til et engasjerende og trivelig arbeidsmiljø. Vi ønsker å bidra til at alle medarbeidere har gode relasjoner seg imellom og danner gode team
 • Ressursutjevning - Samarbeid og koordinering både internt og med våre søsteravdelinger i Vann så vel i Norge og som internasjonalt
 • Salg og forretningsutvikling som omfatter oppfølging av kunder, overvåking av markedet og tilbudsarbeid
 • Sammen med lederteamet vil du være med å utvikle nye tjenester innenfor renseteknikk og driftsassistanse
 • Oppdragsledelse og rådgivning i egne oppdrag
 • Vurdere kompetanseutvikling og rekrutteringsbehov i eget team og bistå med faglig veiledning av nye medarbeidere

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

 • MSc i VANN eller tilsvarende
 • Minst 5 års relevant erfaring
 • Erfaring fra arbeid med vann, enten fra kommune eller fra rådgiverbransjen
 • Erfaring med selvstendig VA-rådgivning med interesse og talent for administrativ ledelse
 • Evne og ønske om å arbeide selvstendig og i samarbeid med andre dedikerte kollegaer
 • Evne til å bygge gode relasjoner med kunder. Et eksisterende kundenettverk er en fordel
 • Samarbeidsevne til ressursfordeling lokalt, nasjonalt og globalt
 • God skriftlig og muntlig kommunikasjon både på norsk og engelsk

I denne rollen vil det være en fordel om du også har evne til å samarbeide med oppdragsgivere, samarbeidspartnere og kolleger på en god og konstruktiv måte. Du er inkluderende og liker å ta ansvar. Rambøll tilbyr lederutvikling både for dem som er erfarne ledere, og for dem som ennå ikke har hatt lederansvar.

Velkommen til vår Vanndivisjon

I Rambøll jobber et globalt team av vanneksperter for å sikre utviklingen av bærekraftige samfunn. Vi hjelper kundene våre å håndtere de største vannutfordringene deres, og leverer løsninger som ivaretar både mennesker og natur. Våre hovedområder omfatter klimatilpasning, landskapsarkitektur, infrastruktur for vann og avløp, forvaltning av vannressurser og rensing av drikke og avløpsvann.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 22. Juni 2020.

Har du spørsmål?

Kontakt Eva Rogne Tønnessen, 97726561, eva.tonnessen@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: