Fagarbeider

Mesta bygger, vedlikeholder og utvikler norsk infrastruktur på oppdrag fra offentlige og private kunder. Vi er Norges ledende aktør innen drift og vedlikehold av vei og veielektro, med et viktig samfunnsoppdrag: Vi får folk fram.

Mesta har over 1600 ansatte som hver dag jobber for å sikre trygg og åpen infrastruktur i hele landet. Selskapet omsetter for over 4,5 milliarder kroner årlig.

Firma Mesta
FylkeTroms og Finnmark
StedStorfjord
Søknadsfrist23.05.2021

Vil du sørge for å få folk trygt fram i Lyngen, Storfjord, Balsfjord og Tromsø?

Vil du være med å sikre at barn kommer trygt frem til skolen, at ingen blir forsinket på vei til jobb og at varene vi trenger kommer frem dit de skal; om det så snør sidelengs en vinternatt eller er en strålende sommerdag? Har du i tillegg erfaring på brøyting og strøing med lastebil og førerkort klasse CE? Da kan dette være jobben for deg!

I Mesta har vi et felles mål, og det er å sørge for at folk kommer trygt fram, 24 timer i døgnet, i hele Norge. I kommunene Lyngen, Storfjord, Balsfjord og Tromsø er vi ansvarlig for å drifte og vedlikeholde riks og fylkesvegnettet. Vi trenger nå flere fagarbeidere som kan hjelpe oss å holde veiene åpne.

Riggen er på Hatteng i Storfjord kommune, arbeidsområde vil primært være geografisk innenfor kontraktens område.

Som fagarbeider vil du ha varierte arbeidsoppgave som:

  • Drift og vedlikehold av vei året rundt
  • Lastebil- og maskinkjøring
  • Kantklipp
  • Vintervedlikehold - brøyting/strøing
  • Mindre anleggsarbeid i forbindelse med tilleggsarbeid

Hvem er vår nye fagarbeider?

For å holde Norge åpent vil det i perioder kreve ekstra innsats og høy arbeidsbelastning. Beredskapen vår er døgnkontinuerlig; slik sørger vi for at trafikksikkerheten og fremkommeligheten er god. Du må derfor delta i vaktordning inklusiv brøyteberedskap, og kunne jobbe skift – dag og natt. Dersom du takler hektiske perioder og i tillegg er glad i fysisk arbeid er du akkurat den vi søker etter.

I tillegg må følgende kompetanse være på plass:

  • kompetanse og erfaring på brøyting og strøing med lastebil
  • førerkort CE

Det er positivt med maskinførerbevis og erfaring med hjullaster, hjulgraver og høvel.

Hvorfor skal du jobbe i Mesta?

Du vil bli en del av et svært godt arbeidsmiljø som kjennetegnes av høyt tempo og samarbeid. Hos oss vil du bli en viktig brikke i et arbeidet med å holde infrastrukturen i gang; et samfunnskritisk oppdrag.

Er du nysgjerrig og vil vite mer om stillingen? Ta kontakt med prosjektleder Aadne Olsrud på tlf. 48 17 47 00.

For å søke laster du opp CVen din og svarer på noe spørsmål som er relevant for stillingen. Du skal ikke laste opp noe søknadsbrev. Søknadsfrist er 23.05.

Vi i Mesta er opptatt av mangfold, likestilling og inkludering, og har et arbeidsmiljø der alle skal oppleve at de har like muligheter og føle seg ivaretatt. Kvalifiserte kandidater uansett alder, kjønnsidentitet, seksuell orientering, kjønnsuttrykk, funksjonsevne, etnisk bakgrunn og arbeids- og livserfaring oppfordres til å søke jobb hos oss.

Søk her

Vis flere stillinger: