Fagarbeider Ytre Namdal

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 36 milliarder kroner, og halvparten av de 8 600 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Veidekke Industri AS har ca. 1 100 ansatte og omsetter for NOK 4,9 milliarder (2018).

Firma Veidekke Industri
FylkeTrøndelag
StedYtre Namdal
Søknadsfrist19.05.2019

Er du opptatt av vei og veivedlikehold? Veidekke Industri søker deg som vil være med på å holde god standard på veiene i Ytre Namdal.

Arbeidsoppgaver

  • Planlegging av produksjonsoppgaver innen veivedlikehold og nyanlegg
  • Utføre praktisk arbeid på vei, som reparasjoner og annet vedlikehold, i henhold til kontrakten og i samarbeid med maskinfører
  • Rørlegging VA
  • Gjennomføring av vedlikeholds- og anleggsoppdrag mot oppdragsgiver, inkl. daglig vedlikehold av maskiner og utstyr
  • Vaktordning og potensielt brøytevakt må påregnes

Kvalifikasjoner

  • Maskinførerbevis
  • Grunnleggende datakunnskaper
  • Fordel med erfaring med maskinstyring (høvel og gravemaskin)
  • Fordel med førerkort C og YSK
  • Fordel med ADK-kurs

Personlige egenskaper

Helse, miljø og sikkerhet er høyt prioritert i Veidekke, og vi krever at du også setter dette høyt – hver dag. Videre må du være praktisk anlagt, like å jobbe i team og være opptatt av kvalitet i arbeidet. Du er en person som liker fysisk arbeid, har godt humør og stå-på-vilje og har godt samspill med dine kolleger på laget. Stillingen krever at man er med i en vaktordning.

Vi tilbyr

Vi kan tilby en spennende jobb i et uformelt og trivelig arbeidsmiljø, med gode pensjons- og forsikringsordninger. Gjennom vårt aksjeprogram for ansatte får du også mulighet til å bli medeier i bedriften.

Oppmøtested er på vår base i Ytre Namdal.

Nærmere opplysning om stillingene fås ved å henvende deg til Prosjektsjef Kjell Otto Bragstad, mobil: 977 47 097.

Søk stilling

Vis flere stillinger: