Fagarbeider bygg/anlegg

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 24 ,5milliarder kroner (2015), og halvparten av de 7 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Entreprenør AS. Veidekke Entreprenør AS driver landsdekkende bygg- og anleggsvirksomhet. Selskapet bygger i hovedsak boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg, og innen anleggsvirksomheten leveres prosjekter innen vei, bane, kraft, industrianlegg og flyplasser. Veidekke Entreprenør AS har 3 800 ansatte og omsetter for 12 mrd. (2015).

Distrikt Sogn og Fjordane har hovedkontor i Sogndal og avdelingskontor på Sandane og i Volda. Distriktet har en årlig omsetning på 250-300 mill. kroner og ca 75 ansatte funksjonærer og fagarbeidere. Vi har bygget flere store og prestisjetunge prosjekt, blant annet Utsikten på Gaularfjellet, Trivselshagen på Sandane, Ivar Aasen-tunet i Ørsta, Bremuseet i Fjærland, Campus Fosshaugane, Sognahallen og Sogningen Storsenter i Sogndal, Amfi i Stryn og Thon Hotell Fosnavåg.

Firma Veidekke Entreprenør
FylkeMøre og Romsdal
StedVolda
Søknadsfrist09.12.2016

Distrikt Sogn og Fjordane søker dyktige fagarbeidere innen forskaling, betong og tømmer til våre prosjekter i Sogn og Fjordane og på Sunnmøre. Vi ser etter deg med fagbrev og/eller gjerne noen års erfaring fra bransjen, som ønsker å ta del i vår videre utvikling i distriktet.

Distrikt Sogn og Fjordane har store og små oppdrag innen bygg, men vi har også anleggsrelatert virksomhet. Vi har en variert hverdag, og trenger dyktige og handlekraftige fagarbeidere for å sikre en effektiv og sikker fremdrift i prosjektene våre.

Vi ønsker at du primært har formell fagkompetanse, men vil også vurdere annen relevant erfaring/kompetanse. Du må være en engasjert og ansvarsbevisst lagspiller som inspirerer dine medarbeidere til en trygg, god og lønnsom arbeidsplass. Du anser HMS som en selvsagt del av arbeidshverdagen din – vi tar ikke snarveier.

Vi kan tilby et involverende fagmiljø hvor HMS, planlegging og god drift står i sentrum. Du får gode muligheter for faglig og personlig utvikling, og et godt arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer. Ønsker du faglig påfyll har Veidekkeskolen et bredt spekter av kurs og opplegg du kan velge mellom.

Vi har gode pensjons– og forsikringsordninger, og du vil sammen med alle andre kolleger få mulighet til å eie egen bedrift. I dag eier vi over 15 % av verdiene i selskapet, noe som er ganske unikt blant store selskaper i Norge.

Spørsmål om stillingen

Christine Aagård Midthjell

HR-leder

Telefon 916 12 897

Søk stilling

Vis flere stillinger: