Fagarbeider betong og tømmer, Nordfjord

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 36 milliarder kroner, og halvparten av de 8 600 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke».

Stillingen inngår i Veidekke Bygg, som driver landsdekkende byggevirksomhet for private og offentlige kunder. Virksomheten bygger boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg. Årlig omsetning er NOK 13,1 milliarder (2018) og virksomheten har ca. 3 100 ansatte, hvorav 1 800 fagarbeidere og 1 300 funksjonærer.

Veidekke Bygg Sogn og Fjordane utfører bygg- og anleggsoppdrag innen alle kontraktsformer, med vekt på total-, hoved- og samspillsentrepriser. Våre referanseprosjekt favner om både kjøpesentre, bolig- og næringsbygg, offentlige bygg, signalbygg, kraftverk og dammer. Virksomheten i Sogn og Fjordane ledes fra kontoret i Sogndal, og vi har avdelingskontor i Førde, på Sandane og i Volda. Veidekke Bygg har 85 ansatte i Sogn og Fjordane, og en omsetning på ca 300 millioner kroner. Distriktet ledes av Rune Karlsen.

Firma Veidekke Entreprenør
FylkeSogn og Fjordane
StedNordfjord
Søknadsfrist20.01.2020

Veidekke Bygg Sogn og Fjordane søker dyktige fagarbeidere til nye prosjekter i Nordfjord. Vi ser etter deg med fagbrev i betong, forskaling eller tømmer og gjerne noen års erfaring fra bransjen, som ønsker å ta del i vår videre utvikling i distriktet. Arbeidssted er prosjekter i Nordfjord. Det blir også mulighet for å bli med på spennende prosjekter i samarbeid med våre øvrige avdelinger og medarbeidere i distrikt Sogn og Fjordane.

Distrikt Sogn og Fjordane har store og små oppdrag innen bygg, men vi har også anleggsrelatert virksomhet. Vi har en variert hverdag, og trenger dyktige og handlekraftige fagarbeidere for å sikre en effektiv og sikker fremdrift i prosjektene våre.

Kvalifikasjoner

Vi ønsker at du primært har formell fagkompetanse og norsk fagbrev.

Profil

Du må være en engasjert og ansvarsbevisst lagspiller som inspirerer dine medarbeidere til en trygg, god og lønnsom arbeidsplass. Du anser HMS som en selvsagt del av arbeidshverdagen din – vi tar ikke snarveier.

Vi kan tilby

Et involverende fagmiljø hvor HMS, planlegging og god drift står i sentrum. Du får gode muligheter for faglig og personlig utvikling, og et godt arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer. Ønsker du faglig påfyll har Veidekkeskolen et bredt spekter av kurs og opplegg du kan velge mellom.

Veidekke tilbyr konkurransedyktig lønn og gode pensjons– og forsikringsordninger, og du vil sammen med alle andre kolleger få mulighet til å eie egen bedrift. I dag eier vi ca 15 % av verdiene i selskapet, noe som er ganske unikt blant store selskaper i Norge.

Kontaktpersoner:

Kristian Kleppe

951 99 675

Christine Aagård Midthjell

916 12 897

Søk her

Vis flere stillinger: