Fagansvarlig Laboratorieingeniør

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 36 milliarder kroner, og halvparten av de 8 600 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»


Stillingen inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Veidekke Industri AS har ca. 1 100 ansatte og omsetter for NOK 4,9 milliarder (2018).

Firma Veidekke Industri
FylkeAkershus
StedJessheim
Søknadsfrist28.05.2019

Veidekke Industri ønsker å styrke arbeidet med asfaltkvalitet og søker nå en medarbeider til en spennende stilling som Fagansvarlig Laboratorieingeniør, i hovedsak til distrikt Oslo/Akershus. Arbeid i andre distrikter må påregnes. Fagansvarlig Laboratorieingeniør skal aktivt bistå organisasjonen i arbeidet med å opprettholde og videreutvikle tilfredsstillende kvalitet på relevante områder i virksomheten. Stillingen inngår i enheten Laboratoriet Sør/Øst i Forretningsområdet Asfalt, og du vil rapportere til Teamleder i Laboratoriet Sør/Øst.

Vi søker en kvalitetsbevisst og utviklingsorientert person med gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, som ønsker å bidra til at Veidekke Industri styrker sin posisjon.

Arbeidsoppgaver

Som vår Fagansvarlige Laboratorieingeniør skal du bidra til å ivareta og utvikle vår spisskompetanse innen asfalt, herunder styrke laboratoriets arbeid i å imøtekomme fremtidens kundekrav. Du vil samarbeide tett med de andre teamene på laboratoriet, i tillegg til fagpersoner tilknyttet de ulike fagmiljøene i organisasjonen, blant annet Kompetansesenteret vårt i Trondheim. Du vil få ansvar for arbeidsplanlegging og ressursstyring av aktiviteter i eget team, utarbeidelse av asfaltresepter og teknisk dokumentasjon og være en aktiv bidragsyter i gjennomføringen av kvalitetsarbeid ute i organisasjonen. Du må kunne utøve kvalitetskontroll av asfaltdekker, både ute på veier og flyplasser, samt kunne utføre produksjonskontroll på våre asfaltfabrikker.

Reisevirksomhet må påregnes.

Kvalifikasjoner

Som Fagansvarlig Laboratorieingeniør må du ha høyere teknisk utdanning. Lang og relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning. Vi ønsker at du har erfaring med reseptutvikling, kvalitetskontroll og laboratoriearbeid innen asfalt.

Førerkort min. klasse B, og du må disponere egen bil.

Du forstår og gjør deg forstått på norsk og engelsk.

Profil

Veidekkes verdier, Profesjonell – Redelig – Entusiastisk – Grensesprengende er viktige for oss, og for å bli en av oss må du kunne stå for disse.

Du er nøyaktig og systematisk, helhetstenkende med god praktisk og teoretisk forståelse. Det er viktig å være utviklingsorientert og kvalitetsbevisst. Du har et positivt menneskesyn, er omgjengelig og det å kommunisere godt faller deg naturlig.

Helse, miljø og sikkerhet er høyt prioritert i Veidekke, og vi krever at du også setter dette høyt – hver dag.

Vi tilbyr

Vår nye fagansvarlige laboratorieingeniør vil bli en del av en bedrift som er uformelle i sin omgangstone, og har et positivt, men til tider hektisk arbeidsmiljø.

Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger i Veidekke, og du vil sammen med alle andre i Veidekke få mulighet til å eie egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier vi over 15 % av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt blant store selskaper i Norge.

Kontorsted: Jessheim

Spørsmål om stillingen

Beate Bergan

Telefon 412 23 181

Søk stilling

Vis flere stillinger: