Essve Norge ble kåret til årets Byggmakker-leverandør i stor klasse. Foto: Byggmakker
Essve Norge ble kåret til årets Byggmakker-leverandør i stor klasse. Foto: Byggmakker

Essve og Sievi er årets leverandører i Byggmakker

Byggevareleverandør Essve Norge og verneskoprodusenten Sievi ble kåret til årets leverandører i Byggmakker under byggevarekjedens konferanse tidligere i mai.

Sievi ble kåret til årets Byggmakker-leverandør i liten klasse. Foto: Byggmakker
Sievi ble kåret til årets Byggmakker-leverandør i liten klasse. Foto: Byggmakker

– Klær og sko er et satsningsområde for oss. Det er derfor svært gledelig at vår leverandør av vernesko nå klatrer helt til topps i kåringen blant våre varehus, sier kategoridirektør Terje Christoffersen i Byggmakker i en pressemelding fra selskapet.

Sievi er ble kåret til årets leverandør i kategorien liten klasse, hvilket vil si under 30 millioner kroner i omsetning. Vinneren i stor klasse er Essve Norge, som leverer skruer, spiker og andre festemidler.

Byggevarekjeden skriver i pressemeldingen at de i løpet av den siste tiden har økt satsningen på klær og sko.

– Det er bemerkelsesverdig at Byggmakker Steinkjer er byens største klesbutikk uansett kategori. Riktige og sikre klær og sko til jobben blir stadig viktigere – så er det dessuten mange som synes klærne er så fine at de også bruker dem på fritida. Vi tar konsekvensen av veksten på dette området, og har nå ansatt en salgssjef med ansvar for klær og sko, sier Christoffersen i pressemeldingen.

Kriteriene for vurdering av leverandører er, ifølge meldingen, oppfølging, bistand i proffmarkedet, konkurransedyktige priser, pålitelig levering, reklamasjonsbehandling, produktkvalitet og kompetanse.

– Disse kåringene er mer enn bare glitter og glam. Det ligger mye hardt arbeid bak å tilfredsstille alle våre varehus på samtlige kategorier, og konkurransen står mellom våre aller beste leverandører. De to leverandørene som gikk til topps, har gjort en eksepsjonell god innsats, i tillegg til at varehusene er godt fornøyde med selve produktene. Samtidig sier kåringen noe om hvilke produktkategorier som er i vinden blant varehussjefene, sier Christoffersen.