Erfarne tømrere

Rett Bemanning er en av Nordens største bemanningsbyråkjeder. Rett Bemannings kjernevirksomhet er personalutvelgelse til faste stillinger, og formidling av vikarer til næringsliv og offentlig virksomhet. Selskapet er et landsdekkende nettverk av selvstendige bemanningsbyråer, drevet av engasjerte lokalt eide kontorer og partnere. Rett Bemanning ble etablert i 2003, og har i dag 25 avdelingskontorer i Norge, i tillegg til 10 avdelingskontorer i Sverige under navnet StaffUp Sverige. Rett Bemanning og StaffUp Sverige er sammen et av de raskest voksende bemanningsbyråene i Norden. Rett Bemanning er i sterk vekst og hadde en omsetning i 2012 på NOK 210 mill.

FirmaRett Bemanning
FylkeAkershus
StedTrollåsen
Søknadsfristsnarest

Et par av Follos største entreprenørselskaper øker oppdragsmengden stadig og trenger flere dyktige tømrere. På vegne av våre kunder søker vi nå etter flere dyktige ressursterke tømrere/snekkere med godt humør, arbeidslyst og mye yrkesstolthet.

Kompetanse / kvalifikasjoner

* Solid tømrererfaring - helst med fagbrev

* Bred kompetanse innen nybygg og renovering

* Tverrfaglig forståelse til andre fag i byggebransjen

* Nøyaktig og pålitelig

* Selvstendig og strukturert

* Gode samarbeidsevner

* Kommuniserer GODT også nordisk språk

* Førerkort kl. B

Vi tilbyr:

* Varierte arbeidsoppgaver

* Hyggelig arbeidsmiljø i solide bedrifter

* Gode lønnsbetingelser

* Ordnede arbeidsforhold

* Arbeidssted Oslo og/eller Akserhus

Interessert?

Send oss en kortfattet søknad med CV. Kandidater vil bli vurdert fortløpende. Er det noe du lurer på? Kontakt rådgiver/franchisetaker Eva Myhrer em@rettbemanning.no eller ring mobil: +4792437907

Vis flere stillinger: