Erfarne oppdrags- og disiplinledere til vårt bru- og konstruksjonsmiljø

ÅF Engineering AS er et rådgivende ingeniørselskap som leverer prosjektering av alle rådgiverfag innen bygg og samferdsel. Våre ingeniører planlegger fremtidens bærekraftige og effektive byer og infrastruktur, hvor mennesker skal trives. Vi jobber med hele bredden av byggeprosjekter, fra barnehager, skoler og leilighetskompleks til større omsorgsbygg som sykehjem og sykehus. Med vel 400 medarbeidere i Oslo, Trondheim, Lillestrøm, Sandefjord og Bergen er vi et av de største rådgivermiljøene i Norge Vi jobber tett sammen med arkitektselskapet tegn_3, som er heleid av ÅF Engineering AS.

ÅF i Norge skaper med sine 800 medarbeidere bærekraftige, fremtidsrettede løsninger gjennom arkitektur, prosjektering og prosjektledelse.

Selskapet er en del av det internasjonale ÅF-konsernet, en av de største ingeniør og designvirksomhetene i Skandinavia med en salgsomsetning på over 11 milliarder SEK, 10 000 ansatte og 100 kontorer i mer enn 30 land.

Firma ÅF Engineering
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist15.02.2019

På gruppe Bru og Konstruksjoner i Trondheim vil du være del av en faglig høykompetent gjeng på 12 medarbeidere med ambisjoner om å bli flere. Du vil tilhøre et nettverk bestående av 30 brufagfolk nasjonalt og over 100 stykker i Norden. Hverdagen preges av samarbeid på tvers av lokasjoner og landegrenser.

Oppdragene våre spenner fra store samferdselsprosjekter som E6 Vinstra-Sjoa, UFP-01 Farriseidet-Telemarkgrense, Skarnes Stasjon og E16 Bagn-Bjørgo til rene bruoppdrag som Sjetebrua og Loftesnesbrui.

Personen vi søker har interesse for brufaget i kombinasjon med lederegenskaper. Gode samarbeidsevner, strukturert arbeid, kvalitetsbevisst og fokus på et pent og ryddig sluttprodukt er viktig. Det er et krav at du behersker norsk språk både muntlig og skriftlig. Selvstendighet, initiativ, åpenhet og selvinnsikt er personlige egenskaper som vektlegges. Den kvalifiserte søkeren er ikke bare faglig kompetent, men også en viktig bidragsyter til vårt gode arbeidsmiljø. Vi har høy senioritet i vårt fagmiljø og vi søker spesielt deg som har erfaring innen oppdrags- og/disiplinledelse.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Minimum 3 års erfaring med ledelse og / eller konstruksjonsfag. Det er ønskelig med praktisk erfaring, gjerne fra anlegg
  • Gode lederegenskaper, initiativrik, motiverende og ansvarsfull
  • Ønske om å utvikle seg selv og de rundt seg
  • Utadvent og omgjengelig

Vi forventer at du er:

  • Dedikert og legger stolthet i å levere et godt produkt til våre kunder
  • Modig og kan utfordre arbeidsmetodikk og løsninger
  • Lagspiller / teamleder med ønske om å videreutvikle et godt arbeidsklima for kontinuerlig å spille hverandre bedre

Vi tilbyr:

  • Et tverrfaglig og kompetent fagmiljø
  • Utviklingsmuligheter i et av Norges bredeste ingeniørmiljø
  • Dyktige kollegaer med engasjement og kreativitet

Ta gjerne kontakt for en uformell prat eller lever søknad til oppgitte e-post adresse.

Vi ser fram til å høre fra deg!

Kontaktperson: Gruppeleder Alf Inge Ribe, 99 16 95 81, alf.inge.ribe@afconsult.com

Søk stilling


Vis flere stillinger: