Erfarne arkitekter

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

Firma Rambøll Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist17.11.2016

Bygg & Arkitektur Sør Øst ønsker å satse mer på arkiteker i bygg. Vi søker derfor nå etter flere engasjerte og dyktige arkitekter med bygg som sitt fagområde.

De vi søker er master / sivilarkitekt, har flere års erfaring, og har gjerne erfaring fra flere faser i prosjektet. Aktuelle kandidater er opptatt av god estetikk, og er inspirerende i arbeidet. Spesialkompetanse innen skole, helse, klima, miljø og rehabilitering er særlig interessant.

Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Gode samarbeidsevner og samtidig evne til å arbeide selvstendig og strukturert
  • Vi bruker Archicad, og det er derfor ønskelig med erfaring i bruk av Archicad, men dette er ingen forutsetning
  • Erfaring med Adobepakken
  • God kontakt med kunder og lyst til å arbeide utadrettet mot kunder og samarbeidspartnere
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne innen skandinavisk språk

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Er dette noe for deg, send inn din cv og søknad til lise.toresen@ramboll.no.

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen:

Bjørn Tore Landsem, Direktør Bygg og Arkitektur, tlf. 932 43 113

Arve Berge, Avdelingsleder Arkitektur og Plan, tlf. 994 49 001

Vis flere stillinger: