Erfaren VA-ingeniør

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1200 ansatte. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

Firma COWI
FylkeInnlandet
Søknadsfrist09.08.2020

Vil du utvikle din VA-kompetanse i et av Norges sterkeste fagmiljø? Kan du prosjektere anlegg for Vann og Avløp, eller bidra med god ekspertise som prosjekt- eller disiplinleder? Er du en engasjert og fremoverlent senior med kompetanse innen VA? Da kan dette være neste skritt i din karriere!

BLI EN DEL AV NORGES STØRSTE FAGMILJØ INNEN VANN & MILJØ

COWIs divisjon for Vann og Miljø har de siste årene hatt stor vekst og omfatter i dag nærmere 230 rådgivere innen vannrelatert virksomhet. Vårt sterke fagmiljø er fordelt på 13 kontorer i Norge og vi er involvert i noen av landets største utviklingsprosjekter innen vann- og avløp. Blant annet jobber vi på spennende prosjekter som ny vannforsyning til Oslo og Stavanger, Intercity i Østfold, Oslo Lufthavn Gardermoen samt en rekke vannforsynings- og saneringstiltak i Stor-Oslo.

Fra våre kontorer i Hamar prosjekterer og leder vi blant annet spennende prosjekter som Gystadmarka, nytt boligområde for 10 000 innbyggere, ny vannforsyning mellom Gjøvik-Redalen inkludert sjøledninger og pumpestasjoner, samt en rekke andre utfordrende prosjekter for et stort spekter av gode kunder.

Vårt kontor på Hamar består i dag av 17 engasjerte fagpersoner innenfor divisjon Vann & Miljø. Vi jobber tverrfaglig på tvers av lokasjoner med et inkluderende og sosialt miljø, som alle jobber for å levere morgendagens ingeniørløsninger. Vårt hovedfokus ligger på å ha et godt arbeidsmiljø kombinert med et høyt faglig nivå. For oss er det viktig at medarbeiderne selv skal kunne være med på å påvirke egen arbeidshverdag og faglig utvikling.

Den store aktiviteten innenfor samferdselssektoren i regionen fører til økt etterspørsel etter våre tjenester innenfor VA, plan og infrastrukturtjenester, og behovet for en styrket lokal tilstedeværelse blir større. Her har du en unik mulighet til å være med på å styrke og utvikle vår solide posisjon i markedet!

FÅ UTVIKLET DIN EKSPERTISE GJENNOM VARIERTE OG AMBISIØSE OPPDRAG

I denne stillingen vil du være en del av vårt globale team av eksperter, og arbeide tett sammen med seksjonsleder på vann og øvrige kollegaer. Som VA-ingeniør i COWI vil du få jobbe med VA-teknisk rådgivning i sentrale VA- og infrastrukturprosjekter.

Til daglig vil du typisk jobbe med følgende oppgaver:

 • Planlegging, beskrivelser og prosjektering av VA-anlegg
 • Fagleder innen VA-prosjekter
 • Faglig veiledning av mindre erfarne medarbeidere
 • Prosjektledelse på prosjekter med ulike størrelse og kompleksitet
 • Bistand i tilbudsarbeid
 • Bistand i utvikling av nye tjenesteområder
 • Bidra til samhandling og kompetansedeling i egen faggruppe og på tvers av kontorsteder

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN.

Dine ferdigheter er nøkkelen til vår suksess. Vi arbeider på tvers av grenser og innen forskjellige fagfelt hvor vi deler kunnskap og bygger opp sterke relasjoner med kunder og kolleger. Du bidrar med din ekspertise samtidig som du får mulighet til å samarbeide med de beste. For å lykkes i denne stillingen må du være god til å skape relasjoner, ha god handlekraft og gjennomføringsevne, samt kunne generere de gode prosjektmulighetene for COWI.

Du bør dessuten ha følgende kvalifikasjoner og ferdigheter:

 • Utdanning fra høgskole/universitet med faglig bakgrunn i VA
 • Minimum 8 års arbeidserfaring, fortrinnsvis innen VA faget. Kandidater fra andre tilknyttede bransjer eller tilsvarende fagområder, for eksempel olje/offshore henvises også til å søke
 • Markedsfokus og forretningsforståelse
 • Gode skriftlige og muntlige fremstillingsevner på norsk

COWI SOM ARBEIDSPLASS

Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige, store og av stor samfunnsmessig betydning. COWI tilbyr en dynamisk, utfordrende og innholdsrik arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Hos oss får du:

 • Mulighet til å bygge opp din kompetanse med spennende prosjekter fra dag én
 • En unik mulighet til å samarbeide med de beste, utvikle ditt eget potensial og bygge en solid karriere
 • Delta i utformingen av fremtidens samfunn ved å finne bærekraftige løsninger
 • I stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
 • Gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom kurs og prosjekter
 • Være med i en sterk bedriftskultur med internasjonalt samarbeid på tvers av organisasjon og fagfelt
 • Fleksibel arbeidstid
 • Konkurransedyktig lønn og ansettelsesbetingelser

HAR DU SPØRSMÅL?

Da kan du kontakte Kristian Dalen (Seksjonsleder Vann) på telefon 916 51 872, eller Kjell-Petter Ellingsbø (Nestleder) på telefon 474 54 927.

Vi ser gjerne at du sender inn CV og søknadsbrev så snart som mulig siden rekrutteringsprosessen allerede er i gang. Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk stilling

Vis flere stillinger: