Erfaren samfunnsøkonom med skapertrang

Sweco planlegger og former fremtidens byer og samfunn. Våre prosjekter realiserer bærekraftige bygg, effektiv infrastruktur og gir tilgang til strøm og rent vann. Med 15000 medarbeidere i Europa tilbyr vi kunden etterspurt kompetanse. Hvert år gjennomfører vi spennende prosjekter i drøyt 70 land over hele verden. Sweco er Europas ledende rådgivende arkitekt og ingeniørselskap med en omsetning på EUR 1,8 milliarder. Selskapet er børsnotert på Nasdaq Stockholm.

Firma Sweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist07.01.2019

Du er en handlingens kvinne eller mann som har teft for gode forretninger. Du er kjapp i hodet og tar gode beslutninger basert på analyse av fakta. Engasjement, utholdenhet, samarbeidsevner og din stadige søken etter bedre løsninger, gjør deg i stand til å bygge opp transport- og samfunnsøkonomi som fagområde i Sweco. Du lykkes fordi du har faglig tyngde og et ønske om å skape noe.

KOMPETANSE

Sammen med gruppelederen din, finner du de rette kollegene og setter sammen et velfungerende team. Nå skal dere skaffe oppdrag til alle sammen. Hvordan går du frem?

I tillegg til å utvikle fagområdet samfunnsøkonomi i Sweco, vil du være en ressurs i prosjekter på tvers av fagområder. Det betyr at vi blir mindre avhengige av underleverandører, og at fagfeltet er i trygge hender når vi gjennomfører prosjekter. Du gjør samfunnsøkonomiske analyser, konseptutvalgsutredninger og konsekvensutredninger. I tillegg har du en viktig rolle i arbeidet med å hente inn nye prosjekter.

Du har høyere økonomisk utdanning, helst innen samfunnsøkonomi. Faktisk har du rukket å få minimum syv års relevant erfaring og er kjent med utredninger, analyser og beregninger fra blant annet infrastrukturprosjekter. Du har også oversikt over relevant regelverk og kjenner mange i bransjen.

OM OSS

I transport- og trafikkmiljøet i Oslo jobber du med samfunnsøkonomer, samfunnsgeografer, sivilingeniører og doktoringeniører med fordypning innen by-, transport- og trafikkplanlegging. Trafikkgruppen består av 18 rådgivere og er en del av avdeling Samfunnsplanlegging med 45 arkitekter og landskapsarkitekter, vei- og by- og arealplanleggere.

Du får tilgang til fageksperter, spennende flerfaglige oppdrag og sjansen til å påvirke fremtidens transport og mobilitet.

Kontaktpersoner:

Sara Polle

958 41 312

sara.polle@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: