Erfaren prosjektleder/utvikler

BOB Eiendomsutvikling AS er et heleid datterselskap av Bergen og Omegn Boligbyggelag (BOB). Selskapet har over 70 års erfaring som boligutvikler og er ansvarlig for all byggeaktivitet i BOB konsernet inkl. erverv, utvikling, bygging og salg av boliger. Selskapet har en samlet tomteportefølje for de neste årene på 2000 boliger.

FirmaHeadvisor for BOB Eiendomsutvikling
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist29.09.2014

Vi søker deg som har flere års erfaring fra utvikling og gjennomføring av større bolig/byggeprosjekter, og nå vil ta sjansen på noe nytt og annerledes. Selvstendighet med evnen til samhandling mellom de ulike aktørene er viktige egenskaper for både å trives og lykkes. Vi tror du kan ha ulike utdannelser, men JA til siv. ing, ingeniør, arkitekt eller annen master. Du har et godt utgangspunkt hvis du i dag jobber i et entreprenør-/arkitekt-/utbyggings-/ eller rådgivningsselskap - og trives godt der du er.

Vi forventer du er proaktiv, tydelig og har et godt humør. BOB Eiendomsutvikling AS tilbyr en profesjonellorganisasjon med en uformell tone og stor takhøyde. I tillegg til en spennende tomteportefølje og gode kollegaer tilbyr vi konkurransedyktig betingelser etter avtale/kvalifikasjoner

Interessert? For nærmere informasjon, kontakt utbyggingsdirektør Tor-Magne Birkeli, tlf. 909 93 421 eller vår rådgiver Bjørn Horne hos Headvisor, 911 61 390. Kortfattet søknad med CV sendes snarest og innen 29.09 2014. Alle spørsmål til vår rådgiver blir behandlet fortrolig inntil annet er avtalt.

Vis flere stillinger: