Erfaren maskinfører

Hæhre Entreprenør AS er en av Norges største anleggs entreprenører med hovedfokus på store samferdselsprosjekter, kraftutbygging og andre større anleggsprosjekter hvor vi kan utnytte vår unike kompetanse og erfaring. Vi håndterer hele spekteret av kontrakts former fra totalentrepriser, samspillkontrakter og konkurransepreget dialog til tradisjonelle hovedentrepriser. Ingen oppgave er for spesiell - ingen oppgave er for utfordrende!

I vårt arbeid er stolthet et nøkkelord; stolthet over å bidra til verdiskapning, både for samfunnet og for bedriften.

Firma Hæhre Entreprenør
FylkeHele landet
Søknadsfrist31.03.2020

Vi er i sterk vekst med økt oppdragsmengde og med flere nye og utfordrende prosjekter for blant annet Nye Veier og Statens Vegvesen rundt om i hele landet. For å håndtere dette og videre befeste vår posisjon i markedet som en av landets ledende og foretrukne entreprenører vil vi nå styrke vår organisasjon ytterligere.

Vi bygger fremtiden – vil du være med?

Vi søker erfarne maskinførere

I vår maskinpark finner du alle typer tungt masseforflyttingsutstyr. Vi skal styrke vår organisasjon ytterligere og søker nå erfarne gravemaskinførere til vår utstrakte anleggsvirksomhet. Du må kunne jobbe på prosjekter i hele Norge.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Fagbrev som anleggsmaskinfører/eventuell lengre relevant erfaring fra anlegg
  • Sertifikat kl. B
  • Engasjert, initiativrik og lærevillig
  • Ansvarsbevisst og nøyaktig
  • Erfaring med skiftarbeid og ønske om å jobbe 14/14 rotasjon
  • Gode kommunikasjons og samarbeidsevner

Vi tilbyr et trygt og inspirerende arbeidsmiljø med konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter i et engasjert og uformelt miljø med korte beslutningslinjer og høyt tempo. Vi dyrker et fellesskap hvor stolthet er et nøkkelord. Stolthet over å være en del av Hæhre-kraften, og stolthet av å bidra til verdiskapning både for bedriften og samfunnet.

Søk her

Vis flere stillinger: