Erfaren ingeniør/sivilingeniør - VA

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler mulig gjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

Firma Multiconsult
FylkeViken
StedFredrikstad
Søknadsfrist30.06.2021

SPENNENDE MULIGHETER HOS MULTICONSULT I ØSTFOLD

Multiconsult i Østfold har i de siste årene hatt god utvikling og vekst, og vi har et mål om å fortsette den gode utviklingen til beste for våre kunder. Vi har god ordrereserve og ser mange spennende muligheter fremover. Vi søker derfor etter nye medarbeidere innen flere fagområder.

Vi søker de beste rådgiverne i Østfold. Vi legger til rette for et godt arbeidsmiljø der du får en arbeidshverdag med utviklende og interessante arbeidsoppgaver sammen med gode kollegaer. Det bidrar til en god faglig og personlig utvikling. Du vil ha muligheten til å ta del i alt fra enfaglige prosjekter til store, komplekse og tverrfaglige prosjekter.

Vi har for tiden spennende oppdrag med blant annet Frederik II videregående skole og Arena Fredrikstad. Vi utfører regulering av industriområdet på Viken Park, forprosjekt på nytt avløpsrenseanlegg for FREVAR, Rv 22 Årum bru samt en rekke spennende industri- og boligprosjekter. Våre medarbeidere deltar også i de største prosjektene i Multiconsult som Ny veterinærhøgskole på Campus Ås, Drammen sykehus og E6 Moelv til Roterud – med ny Mjøsbru. Multiconsult satser på bærekraft, og vi er med på mange oppdrag knyttet det grønne skiftet.

Vi ønsker å styrke vår kompetanse innen vann og avløp og søker etter en erfaren VA-rådgiver.

Som ansatt hos oss vil du bli en del av et veldrevet kompetansenettverk med samkjørte fagområder som er i front på alt fra digitale arbeidsprosesser til anleggsgjennomføring. Multiconsult har i flere undersøkelser vist seg å være en av bransjens mest attraktive arbeidsgivere, både blant studenter og erfarne – er du nysgjerrig på hvorfor?

ARBEIDSHVERDAGEN I EN AV NORGES MEST ATTRAKTIVE RÅDGIVERBEDRIFTER

I rollen som VA-rådgiver vil du få muligheten til å ta del i store, komplekse og tverrfaglige prosjekter. Noen pågående oppdrag er blant annet Forprosjekt nytt renseanlegg i Fredrikstad, Nye vannforsyninger og avløpssystemer, bredt spekter av bygg og eiendomsoppdrag hvor flere oppdrag vunnet forskjellige priser og store tradisjonelle VA-oppdrag for kommuner og offentlige instanser.

Hos oss vil du få en viktig rolle i utviklingen av seksjonen for vann og avløp, digitaliseringen innen faget og ledelse av oppdrag, faglig og som oppdragsleder. Videre ønsker vi å legge til rette for at du får en arbeidshverdag med utviklende og interessante arbeidsoppgaver som bidrar til faglig og personlig utvikling.

Dine arbeidsoppgaver vil hovedsakelig være knyttet til oppdragsledelse, utvikling av VA-faget/digitalisering i seksjonen, ansvar for/bistå med å utarbeide tilbud, i tillegg til prosjektering og produksjon. Typiske arbeidsoppgaver vil være:

 • Oppdragsledelse i VA-oppdrag
 • DL VA i tverrfaglige oppdrag
 • Tilbudsarbeid
 • KS av prosjekterte løsninger

BLI EN DEL AV MULIGGJØRINGSKULTUREN I MULTICONSULT

Muliggjøringskulturen i Multiconsult handler om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning. Kanskje er det akkurat deg vi trenger på laget?

Er du en person med gode samarbeidsevner, som trives med å jobbe for å skape gode resultater og utvikling. Har du et brennende faglig engasjement, samt interesse og forståelse for andre involverte fagområder? Er du i tillegg flink til å bygge kunderelasjoner - da kan det være akkurat deg vi leter etter, og Multiconsult kan være din nye arbeidsplass! Videre ønsker vi at du har følgende kvalifikasjoner:

 • Master- eller bachelorgrad
 • Mer enn 5 års erfaring med arbeid innenfor dette fagområdet
 • Liker og har gjerne erfaring med tverrfaglig samarbeid
 • Har et faglig engasjement for VA-transportsystemer, renseteknikk, blågrønne løsninger eller klimatilpassede overvannsanlegg
 • Har interesse for det kollegiale og vet hva som skal til for å bidra inn i et godt prosjektteam
 • God helhetsforståelse, liker å finne løsninger på utfordringer og kan løse sammensatte oppgaver innenfor VA-faget
 • Kjenner til relevante prosjekteringsverktøy som AutoCAD, Novapoint eller tilsvarende
 • Har gode norskkunnskaper, muntlig og skriftlig

HVA MER KAN VI TILBY DEG?

 • Spennende og langsiktige karrieremuligheter
 • God balanse mellom arbeid og fritid
 • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeider, derfor tilbyr vi blant annet bedriftsidrettslag med varierte tilbud, ulike sosiale arrangementer og avdelingsturer
 • Gode pensjons og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram
 • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid
 • Firmahytter rundt omkring i hele landet

LITT MER OM OSS

Multiconsult Østfold har ca. 140 medarbeidere og har moderne kontorer i sentrum av Fredrikstad og Møllebyen i Moss samt på Tunejordet i Sarpsborg. Vi arbeider innenfor forretningsområdene Bygg & eiendom, Industri, Samferdsel, Vann & miljø og Fornybar energi. Vi arbeider for både private og offentlige kunder og dekker de fleste fagområder knyttet til rådgivning og prosjektering.

Seksjon Vann og avløp har hovedkontor i Fredrikstad. Kontoret er plassert sentralt i byen langs elvepromenaden. Kontorlokalene skal i 2021 pusses helt opp og fremstå som nye lokaler når ferdig. Det er 11 personer som tilhører vann og avløpsseksjonen, med en god miks av alder, kjønn, utdanning og erfaring. Godt arbeidsmiljø, engasjement, fagstolthet og kultur for utvikling er noe som kjennetegner seksjonen. Seksjonen utfører oppdrag innenfor alle de forskjellige segmentene av vann og avløp. Tidligfase, kommunalteknisk, bygg&eiendom, samferdsel og renseanlegg.

Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Fredrik Myhre Haugerud

Seksjonsleder

97047353

fredrik.myhre.haugerud@multiconsult.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: