Erfaren Geotekniker - Oslo/Bergen/Trondheim

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

Firma COWI
FylkeTrøndelag, Oslo, Vestland
StedOslo, Trondheim eller Bergen
Søknadsfrist21.02.2020

Vil du være med å prege utviklingen av geoteknikk i COWI? Har du solid erfaring innen anleggsteknikk, grunnundersøkelser og geoteknisk prosjektering? Da kan dette være neste skritt i din karriere!

BLI EN DEL AV AVDELING BRU OG GEOTEKNIKK

COWI fortsetter å vokse innenfor geoteknikk, ingeniørgeologi og feltundersøkelser. Vårt tverrfaglige miljø utfører oppdrag i alle ledd av faget – fra geotekniske grunnundersøkelser og kjernelogging, datarapporteringer og beregninger til uavhengig geoteknisk kontroll – i landets største prosjekter. Blant annet jobber vi på prestisjeprosjekter som Fornebubanen, E39 Flytebru over Bjørnafjorden, E6 Kvål-Melhus og Ny fastlandsforbindelse Færder.

Seksjonen vår for geofag i Oslo og Bergen består per i dag av 30 medarbeidere og 6 borerigger. Med egen feltavdeling og et stort spenn i prosjekter både i størrelse, kompleksitet og faglig innhold får du jobbe med spennende og utfordrende oppgaver sammen med andre dyktige kollegaer.

FÅ EN NØKKELROLLE I VÅRT FAGMILJØ

Som erfaren geotekniker i COWI får du jobbe med geoteknisk rådgivning innenfor hele spekteret av COWI sine samferdsels -og byggeprosjekter.

Til daglig vil du typisk jobbe med følgende:

 • Disiplinledelse
 • Prosjektering
 • Faglig veiledning og kvalitetssikring
 • Bidra til faglig utvikling og kompetansedeling

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN.

Dine ferdigheter er nøkkelen til vår suksess. Vi arbeider på tvers av grenser og innen forskjellige fagfelt, hvor vi deler kunnskap og bygger opp sterke relasjoner med kunder og kolleger. Du bidrar med din ekspertise, samtidig som du får mulighet til å samarbeide med de beste.

Vi ser etter deg som jobber godt selvstendig, men også har gode samarbeidsevner. Du er resultatorientert, har fokus på høy kvalitet og er faglig engasjert. Det forventes at du bidrar til samhandling og kompetansedeling i egen faggruppe og på tvers av organisasjonen. Vi forutsetter at du kan vise til:

 • Mastergrad innen geoteknikk
 • Minimum 5 års relevant arbeidserfaring
 • God formidlingsevne på norsk, muntlig og skriftlig

COWI SOM ARBEIDSPLASS

Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige, store og av stor samfunnsmessig betydning. COWI tilbyr en dynamisk, utfordrende og innholdsrik arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Hos oss får du:

 • Delta i utformingen av fremtidens samfunn ved å finne bærekraftige løsninger
 • Være med på å prege den faglige utviklingen i bedriften og prosjektene
 • Være med i en sterk bedriftskultur med internasjonalt samarbeid på tvers av organisasjon og fagfelt
 • Fleksibel arbeidstid
 • Konkurransedyktig lønn og ansettelsesbetingelser

Arbeidssted vil være Oslo, Trondheim eller Bergen, men for den rette kandidat kan andre COWI kontorer vurderes.

HAR DU SPØRSMÅL?

Da kan du ringe Oddny Jørgensen (seksjonssjef Geofag) på telefon +47 913 80 302, eller Kim Larsen (utviklingssjef Geofag) på telefon +47 904 15 575.

Vi ser gjerne at du sender inn CV og søknadsbrev så snart som mulig siden rekrutteringsprosessen allerede er i gang.

Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk stilling

Vis flere stillinger: