Kommunikasjonsdirektør Hege Njaa Aschim i Statsbygg. Foto: Geir Anders Rybakken Ørslien
Kommunikasjonsdirektør Hege Njaa Aschim i Statsbygg. Foto: Geir Anders Rybakken Ørslien

Er valgt inn som ny leder av Bygg Arena Arendal

Kommunikasjonsdirektør Hege Njaa Aschim i Statsbygg er valgt til ny leder i styringsgruppen for Bygg Arena Arendal 2023.

Hun overtar rollen etter Tone Tellevik Dahl i Norsk Eiendom. Bygg Arena Arendal (BAA) er et fellesskap av nasjonale virksomheter og foreninger i norsk bygg-, anlegg- og eiendomsnæring.

– Gjennom BAA ønsker ledende organisasjoner og selskaper i bygg-, anlegg- og eiendomsnæringen å skape oppmerksomhet om næringens betydning for samfunn og verdiskapning under Arendalsuka, heter det i en pressemelding.

– Vi vil øke synligheten for næringen gjennom en egen møteplass og tilrettelegge for samordnete arrangementer under Arendalsuka. Vi vil også jobbe for å øke kunnskapen om næringens betydning og vise næringens potensial innen prioriterte områder som klima og miljø, sosial bærekraft og jobbskaping og rekruttering, sier Hege Njaa Aschim.

Med seg i styringsgruppen for BAA har hun Tone Tellevik Dahl (Norsk Eiendom), Heikki Holmås (EBA), Kristoffer Gregersen (Selvaag Bolig), Katharina Th. Bramslev (Grønn Byggallianse) Lars Tronsmo (Veidekke) og Nancy Jøssang (OPUS). Arendalsuka vil i 2023 arrangeres 14. til 18. august.