Er du en ingeniør som ønsker å jobbe med tilstandsanalyser og takst?

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

Firma Rambøll
FylkeBuskerud
Søknadsfrist18.11.2018

Vårt kontor i Drammen består av 150 mennesker og du vil bli en del av seksjonen for prosjektledelse. Grunnet økende oppdragsmengde søker vi nå etter en ny kollega innenfor tilstandsanalyse og takst.

Vår avdeling i Drammen har et kompetent fagmiljø med høy effektivitet og kvalitet, god takhøyde, og med humor som sitter løst. Vi er stolte av å ha et så positivt miljø, og vi vil gjerne ha deg med på laget.

Om stillingen

Jobben innebærer arbeid innenfor tilstandsanalyser og takst, både individuelt og i team sammen med andre. Hos oss vil du ta del i et sterkt team som har til ambisjon å være i forkant av utviklingen, samt ha det hyggeligste, beste og sterkeste fagmiljøet.

Viktige kompetanseområder for rollen vil være:

 • Tilstandsanalyser av formålsbygg (skoler, barnehager, helsesenter, sykehjem, etc)
 • Due-Diligence
 • Reklamasjoner, feil og mangler
 • Taksering av bygningsskader for forsikringsselskaper
 • Naturskadetaksering (egen godkjenning)
 • Bygningsbesiktigelser i forkant av sprengnings- og anleggsarbeider
 • Kostnadsberegninger

Hvem vi søker

Vi søker deg som er en løsningsorientert og selvgående person. Du bør ha god kjennskap til bransjen og være faglig sterk.

Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner er:

 • Du har 3+ års erfaring fra tilstandsanalyser og taksering.
 • Du har gode samarbeidsevner og kundeforståelse
 • Gode skriftlige og muntlige egenskaper i norsk og engelsk.
 • Høyskoleingeniør

Rambøll tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Velkommen som søker!

Ta kontakt for en prat, eller be om ytterligere informasjon om stillingen: Harald Sæves Johansen mob: 932 43 097 mail: harald.johansen@ramboll.no.

Søk stilling

Vis flere stillinger: