Er du en fremtidsrettet prosjektleder og ønsker å lede store, samfunnsnyttige prosjekter?

Advanisa er et selskap i AFRY Norge. AFRY Norge er en ingeniør- og arkitektvirksomhet innenfor bygg, infrastruktur, energi og industri. Tjenesteområdene inkluderer rådgivning innen prosjektutvikling, prosjektledelse, prosjektering, arkitektur, lysdesign og digitale løsninger. Selskapet har over 800 ansatte med kontorer i Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim, Molde, Ålesund, Lillestrøm og Sandefjord.

Selskapet er en del av det svenske AFRY-konsernet, som er ledende innen ingeniør, design og rådgivningstjenester. Selskapet utvikler fremtidsrettede, bærekraftige løsninger gjennom dyktige mennesker og teknologi. Med mer enn 17.000 dedikerte eksperter internasjonalt arbeider AFRY for å realisere verdier til kunder og samfunnet innen infrastruktur, industri og energi.

Making Future.

Firma Advansia - AFRY Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist02.04.2020

Advansia er ledende innen helhetlig prosjekt- og byggeledelse i bredden av komplekse landbaserte bygg- og anleggsprosjekter i Norge. Vi kombinerer vår samlede erfaring med velprøvd metodikk og ny teknologi for å skape bærekraftige løsninger for kundene og samfunnet.

Høres det spennende ut å jobbe med noen av Norges største virksomheter? Blir du motivert av å løse komplekse utfordringer, ha muligheter til å påvirke din faglige utvikling, og å jobbe i team? Da er Advansia arbeidsplassen for deg!

Vi styrker vår virksomhet, og søker flere ressurssterke prosjektledere til å lede prosjekter for våre kunder.

Vi opplever økende etterspørsel etter våre tjenester og ønsker å styrke oss innen områdene bygg, elektro, automasjon, anlegg/vei ,jernbaneteknikk, vann og avløp. Som senior prosjektleder vil du jobbe med store og komplekse prosjekter i et selskap med en av Norges største prosjektporteføljer. Du vil bli en del av et selskap som har sine medarbeidere i fokus, hvor det er et stort og tverrfaglig miljø med gode utviklingsmuligheter. Vi har et godt og inkluderende arbeidsmiljø med faglig dyktige og engasjerte kolleger, hvor vi har det gøy på jobb. Vi verdsetter mangfoldet og spiller hverandre gode.

Hvem er du?

Du er en faglig sterk og dedikert person som ønsker å bidra til den videre utviklingen i Advansia. Du er en utpreget lagspiller, samarbeider godt og drives av å spille andre gode. Du er tillitsvekkende og trygg i møte med forskjellige mennesker og har høy grad av personlig integritet og mot.

Vi ser for oss at du har følgende bakgrunn:

 • Solid bransjeerfaring relevant for prosjektlederrollen
 • God forretningsforståelse og kunnskap om prosjektøkonomi
 • God kjennskap til ulike gjennomføringsmodeller
 • Fremoverlent
 • Erfaring med innkjøp og kontraktsforhandlinger
 • Det er en fordel med kjennskap til offentlige anskaffelser
 • Kompetanse og erfaring innen prosjektledelse

Kvalifikasjoner:

 • Høyere utdanning
 • Minimum 10 års erfaring fra prosjektledelse og/eller prosjekteringsledelse hos byggherre eller totalentreprenør i store og komplekse landbaserte bygge- eller anleggsprosjekter
 • Erfaring med kontraktsoppfølging, risikostyring og fremdriftsplanlegging og -styring
 • Erfaring med bruk av digitale verktøy for å øke kvalitet og/eller effektivitet i det daglige arbeidet
 • Meget gode kunnskaper om leverandørmarkedet og anskaffelsesprosesser
 • Gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig, samt gode kommunikasjonsegenskaper

Egenskaper vi setter pris på at du har:

 • Evne til å jobbe målrettet, planmessig og strukturert samtidig som du er en selvstendig pådriver i prosjektene
 • Gode samarbeidsegenskaper, både med kunder og kolleger
 • Evne til å beholde ro og oversikt i perioder med stor aktivitet
 • Vilje og evne til å omstille deg
 • En positiv og inkluderende holdning

Relevante sertifiseringer slik som Prince 2, LEAN(industrialisert bygging), BIM (strategier og prosjektstyring), BREEAM-NOR, eller lignende programmer er en fordel.

Vi tilbyr

I Advansia tror vi på kraften av mangfold og samarbeid i og på tvers av prosjekter, fag, markeder og geografi. Vi utfordrer, støtter og bringer frem det beste i hverandre. Vi tilbyr deg muligheten til å utvikle deg selv i et tverrfaglig og kompetent fagmiljø og spille en rolle i realiseringen av et bærekraftig samfunn. Hos oss vil du få hyggelige, engasjerte og dyktige kolleger, og en arbeidsplass med stor takhøyde og et inkluderende arbeidsmiljø.

Vi byr på konkurransedyktige betingelser, tilgang på firmahytter, gode forsikrings- og pensjonsordninger, fleksibilitet til å kombinere jobb og privatliv, fem uker ferie samt fri i romjul og påskeuken.

Vi etterlever verdiene våre; modige, dedikerte, lagspillere.

Vi verdsetter mangfold og vet at talenter kommer i alle varianter. Ta gjerne kontakt for en uformell prat, vi vurderer og intervjuer aktuelle kandidater fortløpende, så søk stillingen i dag! Vi ser fram til å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Marthe Richardsen, rekrutterer, tlf: 971 92 123

Hilde Bohinen, rekrutteringsansvarlig, tlf: 977 19 457

Søk stilling

Vis flere stillinger: