Maskinanlegg AS har hovedkontor i Brumunddal og utfører anleggsoppdrag i Innlandet. Selskapet har en omsetning i 2016 på 80 millioner kroner og har cirka 30 ansatte.

Enter Gruppen kjøper Maskinanlegg

Enter Gruppen har inngått en intensjonsavtale med Maskinanlegg As med hensikt å kjøpe 100 prosent av aksjene i selskapet.

Maskinanlegg AS er den største maskinentreprenøren i Ringsaker. Selskapet har hovedkontor i Brumunddal og utfører anleggsoppdrag i Innlandet. Selskapet har en omsetning i 2016 på 80 millioner kroner og har cirka 30 ansatte. Salget vil omfatter 100 prosent av selskapets aksjer og kjøper vil være Enter Drift AS. 

– Vi har fulgt med Maskinanlegg AS over tid og er imponert over de gode prestasjonene selskapet har vist. Vi kjenner de gjennom tidligere samarbeid som et selskap med et verdigrunnlag som er i samsvar med Enter Gruppens. Denne avtalen er i tråd med vår strategi om å vokse lønnsomt i et av våre kjernemarkeder. Vi ser med dette oppkjøpet økte muligheter i et markedsområde som står foran mange store anleggsprosjekter i årene som kommer, sier Stian Grønbakken, daglig leder i Enter Gruppen.

Han understreker at det er en intensjonsavtale de nå har blitt enige om. Transaksjonen er betinget due diligence. Selskapet vil komme tilbake med ytterligere kommentarer når oppkjøpet er fullført.

Oppkjøpet er blant de aller største enkeltinvesteringene Enter Gruppen har gjort.

– Det gjør også at Enter Gruppen får et godt fotfeste innen byggeaktiviteten i Innlandet. Tidligere har vårt datterselskap Enter Drift kun vært inne i egenregi prosjekter innen anlegg, sier Grønbakken.

– Maskinanlegg As er også godt fornøyd med å få Enter Gruppen som ny eier. Nåværende eiere Trond Framnes og Tore Helmer Amdahl mener Enter Gruppen er et spennende selskap som kan og vil bidra til videre lønnsom vekst i Maskinanlegg i årene som kommer, heter det i en pressemelding.