Engasjert Byplanlegger

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist31.01.2020

Vil du være med å utvikle Swecos nye satsningsområde innen byplan og arkitektur?

Halvparten av verdens befolkning bor i dag i byer. Økende urbanisering stiller høyere krav til bærekraftige og robuste miljøer der mennesker kan leve, arbeide og trives. For å kunne håndtere mer komplekse, urbane planoppgaver ønsker vi nå å styrke vår gruppe innenfor byplan og arkitektur med en kreativ og strategisk urbanist/arkitekt.

Swecos gruppe innen byplan og arkitektur er et mangfoldig miljø med 15 engasjerte og ambisiøse arkitekter, landskapsarkitekter, urbanister og arealplanleggere. Vi arbeider med varierte tverrfaglige oppgaver som blant annet omfatter mulighetsstudier, fortettingsanalyser, bærekraftrådgivning. Vår kjernevirksomhet er reguleringsoppgaver. Vi skal vokse videre og ønsker å bli en tydeligere og synligere aktør innen byutvikling.

Hvem er du?

Vi er på jakt etter deg som er fremoverlent, liker å ta ansvar og få ting til å skje. Du har et sterkt engasjement for byutvikling og arkitektur, og ønsker å bidra positivt i gruppen. Dersom du er god til å samarbeide og motiveres av faglig utvikling, samtidig som du liker oversikt og godt planlagte prosesser, vil du trives godt hos oss. I tillegg er/har du gjerne:

Positiv, entusiastisk og nytenkende, med vilje og evne til å skape resultater sammen med andre.

Selvstendig og initiativrik.

God visuell formidlingsevne.

Du har gode norskkunnskaper og god framstillingsevne, både muntlig og skriftlig.

Dine viktigste arbeidsoppgaver omfatter:

Strategi- og markedsarbeid

Håndtering av komplekse planoppgaver innenfor byutvikling med fokus på tidlig fase

Prosjektledelse

Dette kan du

Du er utdannet arkitekt, urbanist eller innen annet relevant fag.

Du har minst 8 års erfaring og kan lede komplekse prosjekter med stødig hånd.

Du har kjennskap til Autocad/ Civil 3D-Focus Arealplan, Revit, Sketchup, Adobe-pakken og/eller andre illustrasjonsverktøy.

Kontaktpersoner:

Kristine Månsson

Gruppeleder

+47 416 05 895

Søk stilling

Vis flere stillinger: